Kezdőlap » Családi élet » Mit tegyünk ha a kapcsolatunk már nem a régi?

Mit tegyünk ha a kapcsolatunk már nem a régi?

Minden párkapcsolatban elérkezik az az időszak, amikor megrekedünk, úgy érezzük ellaposodott, nem figyelünk már úgy egymásra mint régebben, nincs szenvedély.
Ezek a jelek nem okvetlenül a kapcsolat végét jelentik, ha szeretjük egymást akkor tenni kell azért, hogy a szenvedély újra fellobbanjon és tudjunk újra ,mint nő és férfi egymásra tekinteni.
A gyermek születésével egy család leszünk, anya és apa. Fontos azonban, hogy a pár megtudjon maradni társként, nemcsak szülőként. A gyermek minden család életében a csúcspont, azonban nem szabad elfelejteni, hogy a szülők szerelméből született és mindennap tenni kell azért, hogy párunk újra nőként tekintsen ránk, ne csak gyermekünk anyját lássa bennünk, mert előbb utóbb felfogja kelteni az érdeklődését egy másik nő.
Ha nem gyermekáldás miatt laposodott el a kapcsolat, meg kell vizsgálnunk magunkban, mi az amit szeretünk és mi az amit nem a másikban. Apró figyelmességgel kell éreztetni a párunkkal, hogy még fontos nekünk, minél több közös programot szervezni, hogy kiszabaduljunk a hétköznapi őrlőmalomból és hogy újra felfedezzük egymást.
Sok gond és probléma nehezítheti a mindennapjainkat, ami miatt el távolodhatunk egymástól, sok vita és veszekedés alakulhat ki, de mindig tudjuk ezt megbeszélni és a végén megbékélni. Régi mondás, de igaz, hogy soha ne aludjunk úgy el, hogy haragban vagyunk a párunkkal.
Ha olyan problémával állunk szemben, amely alapjaiban megnehezíti az életünket, ha párunk már nem ad tiszteletet és csúnyán bánik velünk, ha a sok próbálkozás ellenére sem javul a helyzet, saját magunknak tartozunk annyival, hogy véget vetünk a kínzó kapcsolatnak.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk látványos akváriumot viasz-zseléből?

A zselégyertyából nagyon szép, látványos akváriumot készíthetünk. Ehhez a legmegfelelőbb a színtelen zselé, mivel abban …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük