Kezdőlap » Kert » Mit tegyünk a felesleges szórólapokkal?

Mit tegyünk a felesleges szórólapokkal?

Mindenki postaládájának életét megnehezítheti a sok felesleges szóró lap, reklámlevél, amit szinte minden nap kapunk, és a legtöbbjüket csak úgy bedobják a postaládánkba, és nem igazán foglalkoznak vele, hogy nem is tartunk azokra igényt. Persze törvény nem tiltja, de olyanok ezek mint a spam emailek. Nem lehet ellenük mit tenni, az emberek megkapja, hát valamit kezdeni kell velük, mert az örökké valóságig még sem lehetne a postaládánkban, vagy nem lehetne folyamatosan ott az asztalunkon, vagy nem gyűjthetjük őket egy helyen folyamatosan felhalmozva őket. Amit a legjobban lehet ezekkel csinálni, az változó.

Tudunk nagyon jól, hogy sok fajta papírból készítik el ezeket, ezért nem mindegyiknek olyan az anyaga és ne mindegyik reagál úgy a külső behatásokra. Az érdesebb papírból készült leveleket, lapokat mondjuk nyugodtan dobhatjuk a tűzre, mert az sokkal könnyebben kap lángra, mint például a fényesebb papírból készült testvére.

Gyújtósnak kifejezetten jó, mert nagy lánggal ég, és az apróbb fadarabokat könnyedén meg tudják emészteni a lángok. A fényesebb fajta leveleket habár kicsit furcsán fog hangzani, használhatjuk valaminek a kitapétázására is. Mivel az újság, a papír igen jó szigetelő anyag, ezért mondjuk nem rossz dolog, ha a kutyaházat kitapétázzuk vele, mert mondjuk akkor télen a kedvencünk kevésbé fog fázni. Nem égettük el, nem roncsoltuk a környezetet, és még a kiskutyánknak is szereztünk néhány kellemesebb percet, mert nem fog annyira lehűlni a házikójában a levegő, így kevésbé valószínű, hogy télen megbetegszik.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A kötözés és hajtásnevelés

A szőlő hajtásait megfelelő támasz mellett kötözéssel vagy huzalok közé igazítva neveljük. A támasz nélküli …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük