Kezdőlap » Karácsony » Mit tegyünk a fa alá?

Mit tegyünk a fa alá?

Minden évben a tél beálltával egyre lázasabban kezdünk gondolkozni rajta, karácsonykor mivel lepjük meg szeretteinket. Évről évre nagyobb a kihívás megtalálni a megfelelő ajándékot, mivel sok ötletet már korábban felhasználtunk. Akkor van szerencsénk, ha a megajándékozottak év közben elhintenek pár dolgot, aminek örülnének, amire szükségük van. Ha ilyen ajándékot kapnak, biztos nem is csalódnak benne. Ha nincs ilyen szerencsénk, és nem kapunk tippeket, bizony marad az, hogy magunknak kell kitalálnunk. Igyekezzünk valami személyes ötleten törni a fejünket, és ne akadjunk le például a nagy áruházakban kapható előre összeállított ajándékcsomagoknál (amiben például fürdőszobai kellékek, tusfürdő és társai vannak).
Akik szeretnek olvasni, sosem lehet elég könyvük, így egy új darab tökéletes ajándék lehet, főleg, ha tudjuk, mit szeret igazán olvasni. Ha oda van a romantikus regényekért, nem kérdés, hogy ebben a témában kellene keresgélni olyat, ami még nincs meg a gyűjteményében.
Ha annak, akit megajándékozni szándékozunk, van valamilyen hobbija, érdemes azzal kapcsolatban beszerezni valamit.
Az a rokon, aki imád puzzle-t rakni, biztosan örömmel fogadna egy újabb kihívást és összerakásra váró képet, ami végül talán bekeretezve a szoba falán köt ki.
A sütni-főzni imádó szerettünk talán lelkesen forgatna egy szakácskönyvet, amiben rengeteg új, kipróbálásra váró recept lapul. Vagy valamilyen új konyhai eszközt, ami még hiányzik a repertoárjából.
A technika őrült rokont valamilyen új elektronikai kütyüvel lehet meglepni.
A gyerekeknek sosem lehet elég játéka: egy új babával, kisautóval mindig jobb játszani, mint a régi megunttal.
Ruhanemű az, amivel nem nagyon lehet mellélőni. Kivéve, ha rossz méretet, vagy nem a kedvenc színűt választjuk, de az eladók ezen a téren általában jóindulatúak, és kicserélik az árut, ha mellényúltunk volna.
Egy nő mindig örül a kedvenc, drága parfümének, vagy egy újabb ékszernek.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk karácsonyi párnát?

Nehéz kényelmes párnát találni üzletekben. Többnyire jól néznek ki, ezzel nincs is baj, viszont fél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük