Kezdőlap » Baba-mama » Mit tegyünk egy 6 hónapos baba mikuláscsomagjába?

Mit tegyünk egy 6 hónapos baba mikuláscsomagjába?

Amikor az ünnepek közelében járunk és már lassan jön a mikulás, akkor elgondolkozunk, hogy mit is hozzon kisbabánknak a mikulás, amit el is tud fogyasztani és nem a szülők gyomrában végzi a baba mikuláscsomagja.

Olyan dolgokat kell beletenni amit egy hat hónapos baba már nyugodtan fogyaszthat. A hat hónapos babák már a legtöbb esetben esznek baba tápszereket, bébi ételeket, így érdemes ilyesmit belecsempészni a csomagba, valamint olyan gyümölcsöket, amit összelehet pépesíteni nekik, mint például alma, banán, körte és stb.

Tehetünk a csomagba neki egy kis pici apró játékot, például egy kis plüss állatkát.

De a szupermarketek polcain megtalálhatóak a babapiskóták, babakekszek, babaüdítők, babateák, baba rágcsálnivalók, amelyeken szintén jelezve van, hogy hány éves vagy hónapos kortól fogyaszthatja a baba.

Ezekkel nem lőhetünk mellé, mindenképpen jó lesz a babának és így ezzel elérjük a célunkat, hogy olyan dolgokat teszünk bele a mikuláscsomagjába ,amit a baba el tud majd fogyasztani.

Attól mert gyermekünk még kicsi és valószínűleg nem fog emlékezni a csomagjára, akkor is egy nagy élmény lesz a kis család számára, hogy idén hármasban ünneplik a mikulás érkeztét és, hogy gyermekük nagy örömmel és izgatottsággal bontja ki a csomagjait, valamint játszik az új játékaival.

Manapság akkor minden boltban kaphatók pici kis mikulás sapkák, mikulás ruhák, szoknyák, cipők, amibe gyermekünk nagyon aranyos lehet, mellyel különleges hangulatot teremtünk.

 

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan fejlesszük a babát ?

Rengeteg hírt és cikket lehet találni és olvasni az interneten , amiben arról regélnek, hogy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük