Kezdőlap » Egészséges életmód » Mit takar a Pi – víz technológia?

Mit takar a Pi – víz technológia?

Ezt az eljárást Japánban a Nagoya Egyetemen, prof. Shoi Yamasita fedezte fel 1964-ben, aki az egyetem növényfiziológiai víz-és sejtkutatás vezetője volt. Itt figyelték meg a Pi –víz élettani hatásait az emberi szervezetre.
Ez a víz nagyban eltér a forrásvizektől, az általunk fogyasztott ivóvizektől. Tulajdonképpen az ötlet abból áll, hogy a növények által felszívott víz jelentősen eltér a még szabadban létezőktől. Olyan vizet próbáltak előállítani, ami sokban hasonlít, vagy majdnem azonos a sejtjeinkben levő tisztaságú vízzel.
Manapság különböző technológiával állítják elő a Pi –vizet, vannak alkáli technológiával előállított-általában mellékhatásokat okoz, illetve például mágneses technológiával, amely viszont jó minőségű vizet képes előállítani.
Ismerünk szén-dioxiddal dúsított vizet, vagy oxigénnel dúsítottat. A Pi-víz lúgosító hatású, ami igen jó hatással van az emberi szervezetre, főleg korunk világában, ahol a legtöbb általunk fogyasztott élelmiszer savas kémhatást eredményez (ilyen például a húsfogyasztása, vagy az édességek). Ez nem mindig káros hatású, de az ízületeinkre való kihatásuk igen kedvezőtlen.
A Pi-víz erősíti az ellenálló képességet a kórokozókkal és egyéb organizmussal szemben.
Energetizáló, és vitalizáló hatást biztosít, harmonikusabbá válik testünk működése.

A kutatás arról is beszámolt, hogy a sejtjeinkben található víz mindig rendezett formában van, a szabadban található vizet viszont testünknek össze kell rendeznie ebbe a formába, tehát ez a folyamat energiát von el testünkből. Mágneses technológiával előállított Pi-víz felveszi a Föld rezgését, ezáltal aktivizál minket a Föld energiáival is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan öltöztessük a gyermeket ősszel?

A változékony időjárás beálltával, mindenkiben felmerül a kérdés, hogy hogyan öltöztesse gyermekét. Ha nagyon vastagon …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük