Kezdőlap » Internet » Mit ne posztolj a Facebookon?

Mit ne posztolj a Facebookon?

Sokan már csak az interneten és a közösségi oldalakon élik az életüket, így mindent megosztanak ott, olyan dolgokat is sajnos amiket nagyon nem kellene. Mik is ezek?

Ha elmész nyaralni, akkor élvezd kirándulj, fürödj a tengerben, bulizz, kapcsolódj ki, ne az interneten lógj és ossz meg minden képet, amit épp akkor csináltál. A legjobban szemet szúrnak az ilyen képek a bűnözőknek, látják, hogy nem tartózkodtok otthon, így könnyen kiszemelik a lakásotokat, vagy házatokat maguknak.

Sokan bosszantónak tartják a vidám nyaralásos képeket, vagy a reptéren várakozó fotókat, hiszen aki még soha nem utazott repülővel az nem érzi magát jól, hogy ő még nem tehette meg, hogy valaha is repülőre üljön.

Sokan nem kedvelik az ételekről feltöltött képeket, ha épp a párod készített számodra egy csodálatos vacsorát az még el is megy, bár a szinglik ezt sem igazán díjazzák, de egyenesen kiakad az emberek többsége a nyaralás alatt épp elfogyasztani kívánt különlegesség látványától.

De szinte ugyanez vonatkozik a tengerparton készült fotókra is a legtöbben azt sem díjazzák ha csak a lábfejed és a tenger látszódik a képen, hát mondjuk ki őszintén az emberek többsége irigy, amikor ilyen képeket lát meg, így éppen ezért tartsuk meg magunknak a képeket. Mutassuk meg a barátainknak, rokonainknak, de ne posztoljuk őket a közösségi oldalakon, ha nem akarunk magunknak rosszakarókat. Hiszen az irigy emberek sajnos sok mindenre képesek.

És a nyaralást inkább éld meg és ne csak posztold, hidd el, úgy sokkal több élményben lesz részed, az internet megvár!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ha online bankolsz, mikre kell figyelni?

Vannak internetes pénzügyi szolgáltatók, melyek teljesen biztonságosak. Szükségessé váltak, hisz ez már a 21. század, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük