Kezdőlap » Film » Mit kell tudni a Hobbit 2-ről?

Mit kell tudni a Hobbit 2-ről?

A Hobbit című film második része a Smaug pusztasága idén decemberben kerül majd a hazai mozikba, ami a szakértők szerint még nagyobb sikert arat majd, mint a Hobbit tavaly decemberben megjelent első része.
A rendező, Peter Jackson úgy gondolta, mindenképp visszahozza a vászonra a könyvben szereplő, és a Gyűrűk Ura filmekből is már ismert karaktert, Legolast, akinek a könyvben nem nagy szerepe van, azonban a film második részében újra feltűnik a rajongók kedvéért a filmvásznon. A történet ott folytatódik, amikor a törpök megmenekültek a rájuk támadó orkoktól az első részben, ezután pedig Gandalf vezetésével elindulnak a törpkirályság felé, Ereborba. Útjukat azonban olyan lények, és vadak keresztezik, amik még a hős törpöknek, és a sok csatát megjárt Gandalfnak is igencsak nehéz akadályt jelentenek majd.
A film közben elénk tárulnak majd középfölde olyan részei is, amelyeket eddig nem láthattunk, és ez látványban is igencsak maradandó élményt nyújt majd akár a moziban, akár otthon nézzük meg elsőre a filmet. Ebben a részben végre megismerhetjük a híres sárkányt, Smaugot is, és az első részben is látott tünde királyt. A film a hírek szerint szintén látható lesz majd 3D-ben, ahogy az első rész is volt, azonban a normál 2D-s verzió is megtekinthető lesz a mozikban azok számára, akik szívesebben nézik a filmet feliratosan, és nem kedvelik annyira a 3D-t. Ha valaki még nem tudná, a sorozat harmadik, és egyben befejező része szintén decemberben kerül majd a mozivászonra, egy évvel később, 2014-ben.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Dirty Dancing

Dirty Dancing, avagy Piszkos tánc, egy film amit mindenkinek látni kell. Egy film ami generációkon …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük