Kezdőlap » Karrier » Mit jelent a testimonial?

Mit jelent a testimonial?

Végezzünk bármilyen munkát, ha karrieristák vagyunk, vagy fontos számunkra az emberek véleménye, és szeretnénk még több munkát is vállalni, akkor minden egyes munka után érdemes, és ajánlott kikérni az adott munkáltatótól egy testimonial-t vagy más néven ajánlólevelet.
Ezek segítségével tudunk később sokkal jobb és sokkal jobban fizető munkákat kapni. Aki fejlődni szeretne annak ajánlott először csak kisebb munkákat elvállalni, amiket bizonyára meg fog majd tudni csinálni. Ezen munkák elvégzése közben nagyon sokat lehet tanulni, és ezeket a tudásokat, és a munka során megszerzett tapasztalatokat később más, nagyobb volumenű munkákban is tudja kamatoztatni. Nagyon fontos, hogy legyenek ajánlóleveleink, mert lehetünk bármennyire is jó szakemberek, ha ezt senki sem igazolja, akkor nem fognak minket alkalmazni, és akkor hiába fektettük időt, és/vagy pénzt a tanulásba. Ha nem tudjuk kamatoztatni, akkor felesleges volt.
Ezért dolgozzunk bárhol, vagy dolgozzunk bárkinek, a munka elvégeztével mindig kérjünk ajánlólevelet, hogy ezáltal növeljünk az esélyeinket, jobb, és jobban fizető munkák megszerzésére. Általában ez szabadúszók számára nagyon fontos, főleg ott, ahol kiemelkedően nagy szakmai tudás kell. Ha van olyan aki igazolja szakmai tapasztalatainkat, és azt, hogy képesek vagyunk bizonyos munkákat elvégezni, akkor nekünk mint szabadúszóknak nő az értékünk és az esélyünk arra, hogy egy szinttel feljebb lépjük a ranglétrán.
Senki sem szeretne a létra alján maradni, ezért mindenképp ajánlott ajánlólevél beszerzése.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A próbaidő

Ha valaki szeretne dolgozni, és az önéletrajza is, valamint az állásinterjúja is sikeres volt és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük