Kezdőlap » Egészséges életmód » Mit jelent a szó – Radiesztézia

Mit jelent a szó – Radiesztézia

A radiesztézia legfőképpen földsugárzásokkal foglalkozó tudományt jelent. A földsugárzások keresztül- és átszövik a Földet, jelenlétük kikerülhetetlen. Az emberi szervezet alkalmazkodott ezekhez a sugárzásokhoz, ami azt jelenti, hogy átmeneti ideig sugárzásos területen történő tartózkodás, egy stressz mentes, kiegyensúlyozott életvitel mellett zavarmentes az emberi szervezet számára.
Azonban, ha folyamatosan hosszú időn keresztül éri a szervezetet földsugárzás, ha nem fordítunk elég időt fizikai – lelki – szellemi létünk egészségesen tartására, ha sokat idegeskedünk akár a munkahely a család vagy bármi miatt, helytelenül táplálkozunk és nem mozgunk eleget, melynek következtében nem jut elég oxigénhez a szervezet, akkor ezen sugárzások az ember fizikai szervezetét körülvevő védő energia burkon – aurán – keresztül behatolnak és kifejtik ártó, romboló hatásukat.

Megfigyelések szerint a betegségek 60-70%-a összefüggésbe hozható a földsugárzásokkal. Ha valaki hosszú éveken át ugyan azon a helyen alszik, 3-4 év alatt figyelmeztető jelek, míg 5-6 év alatt súlyos betegségek alakulhatnak ki. A földsugárzást mindenki saját magán is megfigyelheti. Állandó gyengeség felkeléskor, álmatlanság, fejfájás, idegesség, ingerültség, reumás fájdalmak, emésztő rendszeri zavarok, vérnyomás problémák, allergiás panaszok. Aki éjfél és 03 óra között rendszeresen felébred, gyanakodhat arra, hogy ez a földsugárzás hatására történik. A földsugárzásokat bioenergetikai módszerekkel az aurában is lehet mérni. Egy aura mérés során meg lehet állapítani, hogy az ember milyen földsugárzásokban fekszik, ez hogyan hat az aurájára, mennyire kezdte ki az auráját.
A radiesztézia a fekvőhelyek bemérésével és a kiváltó ok megszüntetésével – ágy áthelyezéssel, vagy árnyékolással – elősegítheti a gyógyulást és a panaszok megszüntetését.

Fitoradiesztézia káros sugárzások növényekre gyakorolt hatása

A növények is élő szervezetek, ezért hasonlóan reagálnak a földsugárzásokra, mint az emberi szervezet. Vannak növények, melyek kifejezetten kedvelik a sugárzásos helyeket, de vannak olyanok is melyek elpusztulnak az ingersávban és vannak olyan növények is, melyek közömbösek a sugárzásokra.

Az egynyári növények, gabonafélék nem sokat szenvednek a sugárzásoktól, de a fák, bokrok, cserjék megsínylik a földsugárzásokat.

Az alábbi esetekben lehetséges, hogy földsugárzásban van a fa:
– fokozott gyantaképződés
– dudorok, daganatok a törzs alsó részén,
– hegek, felhasadt kérgek,
– csavarodott törzs – szinte biztos, hogy vízér fölött áll,
– ferde növésű törzs,

Nem kedvelik a sugárzást:
bükk, jegenyefenyő, hárs, szil, gesztenye, erdeifenyő, nyír, mogyoró, gyümölcsfák közül – őszibarack, sárgabarack, alma, meggy, ribiszke, egres, szőlő, zöldségek – sóska, cékla, borsó, uborka, karfiol, karalábé, hagyma, répa, szegfű, kaktusz, fikusz, filodendron.

Kedvelik a sugárzást:
körte, szilva, ringló, cseresznye, dió, mandula, burgonya, bab, paradicsom, petrezselyem, zeller, aszparágusz, margaréta.

Nagyon érdekes volt számomra, hogy amikor kimértem kis kertemben az évek óta senyvedő gyümölcsfáim helyét, szinte mindegyik földsugárzásba lett ültetve, ami magyarázatul szolgálhat az igen csekélyke gyümölcs termésemre.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miből áll egy egészséges vacsora?

Függetlenül attól, hogy hányszor étkezünk egy nap: a vacsora a főétkezések közé tartozik. A táplálkozástudományi …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük