Kezdőlap » Családi élet » Mit gondolnak a férfiak a nőkről?

Mit gondolnak a férfiak a nőkről?

Valljuk be hölgyeim, mindannyian vágyunk rá, hogy a férfiak fejébe lássunk, legtitkosabb gondolataikat is megismerjük, persze lehetőleg úgy, hogy magunkat a világért se kelljen kiadnunk. Ha ezt talán nem is tudjuk meg soha, pár dolgot azért tudhatunk.

Kinek milyen típusú nő a vonzó? Mi tűnik fel először egy nőn?
Erre csak általános választ adhatunk, de ebben is van sorrend. A férfiak jelentős része elsősorban a nő arcát nézi meg, az arc szépsége döntő, bár, hogy kinek mi a szép, az már ugye relatív. Ezután a nő egyéniségét emelik ki, és csak ezután jön az alak.

A férfiak jelentős része a magas és karcsú nőket kedveli, de szinte fej-fej melletti ez, az alacsony és törékeny nőket kedvelőkkel. A férfiak növekvő korával megemelkedik a kerekded, teltkarcsú nők iránti érdeklődés, viszont meglepő módon a sportos nőket kevesen emelik ki. Gyakran megfigyelhető, hogy bizonyos férfiak számára a sportos nő tulajdonképpen a filigrán, vékony nőt jelenti, és az izmos nőket visszataszítónak tartják.
Általában azt szeretik, ha a nő egykorú velük, bár érdekes módon a 20-24 éves fiatalemberek jó része nem bánja, sőt kimondottan kedveli, ha a nő idősebb, szexinek, izgatónak tartják őket, inkább, mint saját korosztályuk nőtagjait.
A kihívóan öltözött nők megítélése zavaros, mert egyszerre tetszik nekik, ha egy nő kihívó, másrészt taszítónak is tartják, erkölcstelen nő benyomását kelti, csak rövidtávú kapcsolatra alkalmasnak.
Amit nem igazán kedvelnek a nőkben, az a túlzott alkoholfogyasztás, a dohányzás.

A férfiak legtöbbje nem bánja, ha barátnője, felesége, kedvese dolgozik, sőt, tetszik nekik az önállósága a nőnek, de emellett elvárják, hogy szabadidejükben őket kényeztessék, az otthont rendben tartsák, a tiszta ingekről nem is beszélve.
Hogy valójában rólunk mit gondolnak, csak ők tudják, és a barátaik, hiszen kedvenc elfoglaltságuk a nők kibeszélése.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Papírtakarékosság a gyakorlatban

Manapság szinte minden háztartásban nő a papírfelhasználás, ami természetesen növekvő költségeket okoz a fogyasztók oldalán, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük