Kezdőlap » Szilveszter » Mit fogadunk meg szilveszterkor a leggyakrabban?

Mit fogadunk meg szilveszterkor a leggyakrabban?

Az emberek többsége tesz valamilyen fogadalmat szilveszterkor, úgy állunk hozzá, hogy újév, akkor új élet, tehát tiszta lap.
A leggyakoribb fogadalmak közé tartozik, hogy leszokom a dohányzásról, ez általában szokott is működni január 2.-áig. Tisztelet a kivételnek, és gratulálunk Ön nyert!
A következő elég népszerű fogadalom a fogyókúra, túléltük a karácsonyt és hála a finom éteknek következő karácsonyig nem is kell ennünk semmit. Ehhez is kell egyfajta kitartás és ambíció, legyünk erősek, tegyük meg magunkért, ha már elhatároztuk, garantáltam jobban érezzük majd magunkat, ha be is tartjuk! Aztán vannak a kisebb elhatározások, bár azért ezek is gyakoriak, hogy többet törődöm a rokonokkal és a barátaimmal és persze magamra is több időm lesz, ami év közben a nagy hajtások közepette észrevétlenül megbukik, de persze itt is vannak biztosan kivételek csekély számban. Akkor páran elhatározzák, hogy befejezik a már jó pár éve halasztott diplomamunkát, ezek többnyire sikerülnek is.
Vannak, akik elhatározzák, hogy kipróbálnak, valami extrém sportot vagy többet utazgatnak majd és megtalálják életük párját, persze ez nem csak tőlük függ, hanem az univerzum is beleszólhat, általában bele is szól, de talán nem is kellene annyira hajszolni, hanem csak sodródni és úgyis belebotlunk vagy ő botlik belénk, szó szerint. Lehet, hogy betartjuk, a fogadalmat lehet, hogy nem, de biztos nem szabad kihagyni, mert jó, ha az embernek vannak elképzelései és céljai ezek visznek előre bennünket, szóval bátorság és elszántság kell csak hozzá.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük