Kezdőlap » Szilveszter » Mit érdemes megvásárolni Szilveszterre?

Mit érdemes megvásárolni Szilveszterre?

Szilveszter közeledtével kifosztják az üzletek polcait az emberek, így érdemes időben menni és bevásárolni. De mit is kell ilyenkor venni?

Mivel a szilveszter este hosszú, így többször megéhezünk, szükségünk van szendvicshez való alapanyagokra, mint például zsúrkenyér, vaj, szalámi, zöldség, tojás, ketchup, majonéz, mustár, piros arany, sajt.

Szokás salátát is készíteni, ezek általában francia, kukorica, krumpli vagy zeller saláta szokott lenni. Az ehhez szükséges hozzávalókat is be kell szerezni.

Néhány sós és édes rágcsálnivalót se hagyjunk ki a listáról.

A virsli is kötelező tartozéka a szilveszteri menünek, így érdemes sokat venni belőle, hiszen ilyenkor különösen finom tud lenni.

Aztán az italokról se feledkezzünk meg, alkoholost és alkoholmentest is be kell szerezni. Az alkoholosok közül ki ne maradjon a pezsgő. Vegyük meg a bóléhoz szükséges alapanyagokat is vagy esetleg a puncshoz szükséges hozzávalókat. De ne feledkezzünk meg a család kicsiny tagjairól se, nekik gyerek pezsgőt vásároljunk, de kedveskedhetünk nekik alkoholmentes bóléval is. Nagyon fognak neki örülni, jól fogják magukat érezni tőle, felnőttesnek tartják majd ezt az italt.

Néhány süteményt is vásárolhatunk vagy készíthetünk, hogy biztosan legyen otthon minden amit csak szeretnénk.

Készíthetünk néhány rántott dolgot is egy steak burgonyával, hogy ha igazán megéhezünk, akkor legyen mihez nyúlni és legyen miből jól lakni. Készíthetünk rántott húst, gombát, karfiolt, brokkolit, amelyiket szeretjük.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük