Kezdőlap » Film » Mit csinálnak a Fuvarozók háborúja című műsorban?

Mit csinálnak a Fuvarozók háborúja című műsorban?

A Fuvarozók háborúja című sorozat, még mondhatnánk úgy, hogy a History tévécsatorna legújabb műsortalálmánya, mivel ilyen típusú reality show még soha nem volt egyetlen tévécsatorna képernyőjén sem.
A Fuvarozók háborúja, azaz angol nevén Shipping Wars, szó szerint arról szól, hogy figyelemmel követheti a néző, a fuvarozók mindennapjait, és azt, ahogyan leszállítják a megrendelt tárgyakat az eladótól a megrendelőig. A műsor kezdetén a szereplők belépnek az amerikai U Ship weboldalára, ahol egy adott szállításra váró tárgyra licitálnak, azonban itt az nyeri a licitet, aki a legkevesebb pénzért el tudja szállítani a megadott árut.
A szereplők között mindenfajta szállítót megismerhetünk, kezdve az öreg rókáktól, egészen a tapasztalt sofőrökig. A sorozatban szerepel még egy nő, aki önállóan dolgozik, és egy házaspár is, akik nagyrészt csak a luxuscikkek szállítására kapnak rá, ha van elég idejük és pénzük hozzá. Természetesen egy ifjonccal is megismerkedhetünk a műsorban, aki bizony néha hatalmas hibákat vét az áruk leszállítása során. A történet egészében egy igen látványos show műsor, mivel azt átélni, és látni, hogy ezek az emberek mit meg nem szenvednek egy fuvar leszállításakor, egy átlagembernek igen érdekes dolgot jelenthet. A szereplők autói, kamionjai nagyon sokszor tönkremennek, így nem ritka például az sem, hogy az Amerikai Egyesült Államok közepén kell járművet cserélniük a sofőröknek, hogyha el szeretnék juttatni az árut a megrendelőnek. A műsorban tanúi lehettünk már játszótéri áruk, hatalmas repülők, vagy élő állatok szállításának is.

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miért zseniális film A Sötét lovag?

Christopher Nolan rendező egy olyan témához nyúlt, amelybe már többen belebuktak: az új, ő általa …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük