Kezdőlap » Szilveszter » Mit csináljunk Debrecenben Szilveszterkor?

Mit csináljunk Debrecenben Szilveszterkor?

Debrecen Magyarország második legnagyobb városa. Egész évben programok tömkelegét rendezik meg. Így nem meglepő, hogy rengeteg lehetőség közül választhatunk itt szilveszter este is.

Hagyomány szerint minden évben Debrecen főterén szilveszter esti programok, műsorok, koncertek kerülnek megrendezésre, mely igen hangulatos, hiszen Debrecen főtere már utánozhatatlan karácsonyi díszvilágítással rendelkezik, mely a szilveszter esti műsor alatt is ég. Az utcaszínház hangulat igen csak nagy élményt és szórakozást biztosít. Minden évben neves előadók koncerteznek a Debreceni Református Nagytemplom előtti színpadon. De ha nem bírod a nagy hideget a főtéren több bár, szórakozóhely és étterem van ahová nyugodtan be tudsz menni elfogyasztani egy meleg italt és egy kicsit fel tudsz melegedni.

Zárt helyszínen is kerülnek megrendezésre program lehetőségek, szinte minden étterem készül szilveszteri menüvel és műsorral.

A szórakozóhelyek is külön szilveszteri bulival várják az ünnepelni vágyókat. A legtöbb helyen ajándék éjféli pezsgővel kínálják a vendégeket.

A város utcái megtelnek élettel ezen az estén, pedig a hétköznapokon sem kihaltak.A főtéren éjfélkor tűzijátékkal köszöntik az újévet.

Nos te melyiket választod, bulizol egyet a szórakozóhelyeken, vagy a főtéren várod az új évet, vagy egy elegáns étterem ablakán keresztül nézed inkább a tűzijátékot? Bármelyiket is választod felejthetetlen élményekkel fogsz hazatérni Magyarország második legnagyobb városából, Debrecenből. Jó Szilveszterezést kívánunk!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük