Kezdőlap » Esküvő » Mit adjunk nászajándékba?

Mit adjunk nászajándékba?

Tavasszal nem csak a megújuló természet köszönt ránk,de sokak számára kezdetét veszi az esküvők időszaka is, ami akár kora őszig is eltarthat. Nagyon izgalmas, készülődésekkel teli hónapok várnak ilyenkor az ifjú párokra. De nem csak őket érinti ez a fokozott várakozás, hanem az általuk meghívott családot,rokonokat,barátokat is,hiszen ilyenkor érdemes jó előre kigondolni,hogy majd a nagy napon milyen nászajándékkal kedveskedjünk nekik.

Ha nincs konkrét kívánságlistája az ifjú párnak, akkor a legtöbben a jól bevált szokásnál maradunk és előkerül a hagyományosnak mondható fehér boríték, benne a szánt pénzösszeggel.Talán ez a legpraktikusabb ajándék. Viszont, ha már unalmasnak, vagy kellemetlennek tartjuk a kis borítékot, feldobhatjuk néhány praktikával a pénz átadását. Nagyon jó ötletek születtek erre a célra,ezekből olvasható itt néhány:
Például köttethetünk a párnak egy csokrot papírpénzből,mutatós,emlékezetes lesz.

De egy szép üres fotóalbumot is használhatunk “csomagolásként”, ha a képek helyére bankjegyeket teszünk.Praktikus és később a bankók helyére kerülhetnek a családi fotók. Vagy akár formázhatunk papírból tartógyűrűket, és ezekbe bújtathatjuk a feltekert papírpénzt, amiket feliratozhatunk például: “színház” “étterem” mozi” “számlák” stb. Figyelemfelkeltő és egyben jópofa ötlet. Ha úgy döntünk, hogy mégsem pénzt adunk ajándékba, akkor engedjük szabadjára bátran a fantáziánkat, esetleg puhatolózhatunk kicsit az ifjú párnál, mi az amire vágynak, netán szükséges még a háztartásban, s ennek tudatában vásároljunk nászajándékot.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A szamburuk útja a házassághoz vezető úton

Az egyik Kenyában élő természeti nép, a szamburuk alig százhúszezren vannak. A nomád, félnomád életvitelű …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük