Kezdőlap » Hobbi » Miről szól a Világ legbrutálisabb gyilkosai című könyv?

Miről szól a Világ legbrutálisabb gyilkosai című könyv?

A halál gondolata mindig foglalkoztatja az embereket. Mikor halunk meg? Hogyan? Mi lesz a túlvilágon velünk? Mégis a gyilkosság egyesek számára olyan egyszerű, mint egy katicabogár felszedése. Ők a gyilkosok, akik mindig brutálisak. A könyv a legbrutálisabbakat mutatja be részletesen leírva. A gyilkolás mindenkit felzaklat, senki se legyint, hogy áh csak meggyilkolták, ki törődik vele? Tudjuk róla, hogy rossz, hogy ez nem természetes folyamat. Egy tébolyult elme még tébolyultabb pillanata legtöbbször (igaz vannak tervezett gyilkosságok is). Vajon miért gyilkolnak? Sokszor senki se tudja. A könyv a tényeket mutatja be, a szomorú tényeket, hogy vannak emberek, akik ezt elvégzik. Különböző okokból.
Mindig is voltak, vannak és lesznek. Sose tudhatjuk velünk történik e ilyesmi. Hiszen mindenkivel történhet. Főleg a mai világban, ahol megtámadnak egy nőt, és utána kijelentik, hogy a nő volt hibás, mert sötétedés után futott. Kérdem én; milyen világban élünk, ahol télen fél 4-kor már itthon kéne lennünk pár szörnyű elme miatt, aki kiolthatja az életünket, csak azért mert neki úgy tetszik? Ez teljesen természetellenes dolog.
Hiába a nagy közbiztonság, a mai világban is folyik a gyilkolás, ha más nem, a négy fal között, ahol senki se látja. De ha mégse ott, az emberek saját magukkal tőrödnek, inkább elfutnak, ha ilyet látnak,mint hogy segítenek az áldozatokon. A könyv elolvasása után remélem egy kicsit magukba néznek az emberek, és segíteni fognak másokon is, hiába kockáztatnak ezzel bármit is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mire használjuk a maradék csempetörmeléket?

Egy házfelújításnál, pláne házépítésnél nagyon sok csempetörmelék keletkezik, illetve egész maradék csempék is felgyűlhetnek a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük