Kezdőlap » Film » Miről szól a nővérem húga című film?

Miről szól a nővérem húga című film?

A nővérem húga című film minden idők legnagyobb filmdrámája. Vajon ha lehetséges lenne ez mint a filmben, akkor megcsinálná az emberiség?
Tipikus háromgyerekes család, a rossz nagytesó, és két lány. De aztán kiderül, hogy a középső lány leukémiás, a kisebbik lány meg csak azért született, hogy megmentse a testvérét. Kate a leukémiás lány, Anna a “tudományos gyerek”. A tervek szerinte Anna-tól csak köldökzsinór vért vesznek, hogy segítsenek Kate-nek, de az egész helyzet eldurvul, Kate nam javul, Anna-t meg egyre jobban kínozzák, csontvelő, vér, és a végén oda jutnak, hogy az egyik veséjét ki akarják műttetni, hogy Kate-nak adják. Anna-nak ilyenkor lesz elege, és ügyvédhez fordul. Az ügyvéd először azt hiszi, hogy még egy tinédzser, aki nem kap zsebpénzt, ezért be akarja perelni a szüleit, de Anna történetén elcsodálkozik, és vállalja az ügyet. A családban hatalmas viták alakulnak ki emiatt, a szülők tovább akarnak küzdeni Kate életért, Anna nem akar egy vesével élni. Nem akar több műtétet, szúrást, altatást.
Innentől SPOILER!
A maga nemében csodálatos film, az állandó küzdés, Kate a végére már nem akar küzdeni.
A végére fordulat történik, Anna amikor az ügyvédjével megy a tárgyalásra autóbalesetet szenved, az apja, mint tűzoltó találja meg. Anna agyhalott lesz, így végül megtörténik az, ami ellen küzdött, kiműtik az egyik veséjét, hogy Kate-nak adják. Így Kate meggyógyul, Anna-t viszont örökre elvesztették.
Vajon mi a fontosabb? Egy beteg gyerek? Vagy egy egészséges, hogy megmentsen egy beteget, de azzal őt is veszélybe sodorják?

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Cry Baby

A ma is A-kategóriás hollywoodi sztárnak számító Johnny Depp már a 90-es évek előtt olyan …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük