Kezdőlap » Film » Miről szól a forráskód?

Miről szól a forráskód?

A forráskód egy igen érdekes film. Azt akarja bemutatni, hogy a számítástechnika mekkora fejlődést ért el, és milyen szinten képes befolyásolni a világot. De képes megváltoztatni a múltat is? Erre a film végén választ kapunk. A történet szerint egy amerikai katona, aki Irakban szolgált ,lezuhant és nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. Egyáltalán nem lenne képes már életben maradni, de a tudomány segítségével életben tartják, hogy ismét szolgálja a hazát.

Egy kutató kifejlesztett egy olyan gépet, amiben egy ember elméjét rá tudják kötni egy nem rég óta halott emberére. A történet szerint történni fog egy terrorista robbantás egy vonaton, ahol rengeteg ember meghal. A vonaton utazik egy férfi és egy nő. A férfi agyhullámait és emlékeit még tudták fogni, így egy különleges technika segítségével a sérült katonát valahogy bejuttatják ennek a férfinak az elméjébe, és megpróbálja megkeresni a bombát a vonaton.
Nagyon sokszor próbálja megkísérelni, és az első alkalmakkor igazából még azt sem tudja, hogy mi történik vele, hiszen még azt sem tudja, hogy igazából mi történt vele, és hogy halott. Azonban megpróbál ennek a nőnek segíteni, hogy életben maradjon.

A bombát végül megtalálja, ami nem robban fel, és rájön, hogy ki tette oda azt. Követi azt az embert, és egyik alkalomkor lelövik őt és a nőt is. Az utolsó küldetésben már tudja mit kell tennie. Hatástalanítja a bombát, az elkövetőt a vonathoz bilincseli így nem robban fel a vonat. Igen ám, de nem robban fel a vonat, vagyis tovább él az akinek a bőrébe bújt, igazából ő él tovább benne. A gép, a forráskód, megváltoztatta a történelmet.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Cry Baby

A ma is A-kategóriás hollywoodi sztárnak számító Johnny Depp már a 90-es évek előtt olyan …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük