Kezdőlap » Film » Miről szól a Durr durr és csók?

Miről szól a Durr durr és csók?

Ez egy úgymond karácsonyi vígjáték, már csak abból kiindulva, hogy karácsonykor játszódik, és igazából az érdekes akció jelenetek mellett tele van vicces jelenetekkel is. A sztori úgy kezdődik, hogy Harold elkezdi elmesélni, hogyan került Los Angelesbe, és milyen ott az élet. Néhány kockában bemutatja, hogy milyen volt a gyerekkora, és egy barátnője gyerekkora. Harold bűvész volt. Később azonban felnőtt korára nem sokra vitte, és épp egy játékboltot rabol ki, amikor véletlenül bekapcsol a riasztó, futni kezdenek, és egy ő az erkélyről megállítja őket. A társát lelövi, ő pedig egy színész válogatáson találja magát, és a nagy izgalom miatt, teljesen jónak találják, és elviszik Los Angeles-be.

Ott járja a bulikat, és készülnek a felvételre. Találkozik meleg Perry-vel, akinek egy magán nyomozó, saját cége van, egy egész kft. Elviszi Harold-ot, hogy beletanuljon a szakmába, hogy még jobban el tudja játszani a szerepet. Találkozik egy bárban a régi ismerősével Hermoni-val. Egy véletlen folyamán azonban félre informálják, és azt mondják, hogy a lány meghalt, de nem ő, hanem a húga halt meg. Harry azt hazudta, hogy magán nyomozó, így Hermoni megkéri, hogy kutassa fel, ki ölte meg a húgát. Perry-vel dolgozik együtt, ám ő elárulja Hermoni-nak az igazat, miszerint Harry nem is igazi nyomozó.

Azonban Perryvel mégis tovább kutatnak, és egy véletlen folyamán Harry rájön, hogy mi a megoldás, és miért halt meg a húga. Egy ajtó által levágott ujj, sok lövöldözés és akció után minden világos lesz, és a rosszak végül elbuknak. Robert Downey Jr. és Val Kilmer közös játéka fantasztikus.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Miért kiváló film a Remény rabjai?

Ez, a Stephen King kisregényéből készült film több filmes portálon is nagyon előkelő helyen áll. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük