Kezdőlap » Film » Miről szól az X-Men kezdetek: Farkas című film?

Miről szól az X-Men kezdetek: Farkas című film?

Az X-Men kezdetek: Farkas című film 2009-ben került a mozikba, és a Marvel Comics képregényhőseinek történetét dolgozza fel. A szuperhős- fantasy mozifilm rendezője Gavin Hood volt. Történetét illetően ez a film –habár kapcsolódik hozzájuk-, az X-Men filmek előtti történéseket mutatja be.
A mozifilm által megismerhetjük az X-Men sorozat legtitokzatosabb tagjának, Farkasnak a múltját, és a történetét. A film elején láthatjuk, ahogy a gyermek James Logan már egészen kisfiú korában felfedezi azt, hogy ő eltér a többi vele egykorú gyerektől. Később, amikor már felnőttként látjuk, egy titkos katonai programban vesznek részt éppen a féltestvérével, Victorral, azonban Logan úgy dönt, hogy kilép ebből az osztagból, mert összetűzésbe keveredik az egyik vezetővel, Stryker tábornokkal. Victor, Farkas féltestvére ezt nem nézi jó szemmel, és mindenáron megpróbálja Farkast visszacsábítani a társasághoz, azonban mivel sokadjára sem sikerül neki, bosszút tervel ki ellene. Amikor Logan már több éve boldogan él barátnőjével, Victor megtalálja, és a barátnőjén áll bosszút, így rávéve Farkast arra, hogy részt vegyen egy kísérletben, ahol egy szérumot próbálnak ki a testén. Farkas beleegyezik, és a beavatkozásnak köszönhetően természetfeletti erőre tesz szert, azonban ezzel együtt meg is fosztják minden emlékétől.
Amikor rájön arra, hogy Stryker és az emberei csupán egy élő fegyverként szeretnék őt felhasználni, Logan önállósítja magát, és elkezd leszámolni azokkal, akik az ellenségei lettek.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A másik nő (Love and Other Impossible Pursuits)

A másik nő című film 2009-ben készült, dráma. Főszereplők: Natalie Portman (Emilia Greenleaf) Scott Cohen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük