Kezdőlap » Film » Miről szól a Vasember 3?

Miről szól a Vasember 3?

A Vasember harmadik részét idén tavasszal láthattuk a mozikban, egészen pontosan 2013 április 25-én volt a premierje hazánkban. A már jól ismert szereplőkkel folytatódott a sorozat harmadik része, mindenki kedvenc szuperhősét ebben a filmben is –szerencsére- Robert Downey Jr. alakította, a szépséges asszisztensét, és egyben szíve választottját, Peppert pedig Gwyneth Paltrow játszotta.
Ebben a részben olyan történik a Vasemberrel, amire ő maga sem számított.
Egy múltbéli hibája miatt most a jelenben kell szenvednie, és miközben egyre inkább bonyolódnak a szálak, olyan ellenféllel kell szembenéznie, aki mindvégig a közelében volt, sőt, talán közelebb is került hozzá, és szeretteihez, mint gondolná. Mivel még maga Tony Stark sem tudja, pontosan kivel áll szemben, így most az eddigieknél is még óvatosabbnak kell lennie.
Mivel már az előző részekben kiderült róla, hogy zseniális elme, és feltaláló is egyben, így sokan próbáltak az életére törni, azonban úgy tűnik, hogy a mostani ellenfele tényleg nem ismer lehetetlent. Stark a titokzatos gonosztevőt nyíltan párbajra hívja saját otthonában, azonban döntését azonnal meg is bánja, hiszen az új ellenfél még Vasembert is komolyan próbára teszi. Úgy tűnik Vasembernek ezúttal nemcsak a világot, hanem saját magát, és szeretteit is meg kell mentenie, és minden azon múlik, mennyire találékony, és milyen felszerelést képes építeni magának. Végül pedig, amikor már azt hiszi minden rendben van, egy végső döntést is kénytelen meghozni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A másik nő (Love and Other Impossible Pursuits)

A másik nő című film 2009-ben készült, dráma. Főszereplők: Natalie Portman (Emilia Greenleaf) Scott Cohen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük