Kezdőlap » Szoftver » Miről szól a Skylanders – Swap Force nevű játék?

Miről szól a Skylanders – Swap Force nevű játék?

A Skylanders nevű játék harmadik része 2013 októberében jelent meg a Microsoft és az Activision kiadásában. A játék a korábbi két sikeres rész után egy teljesen új koncepcióba vágott bele, mivel úgy érezték, valami igazán nagy durranás még jobban népszerűsíthetné a Skylanders eladási mutatóit. A legnagyobb újítás a játékban az, hogy az általunk választott Skylander figurákat szét lehet két részre, egy alsó láb, és egy felső test részre szedni, és kedvünk szerint összerakhatjuk ezeket bármelyik más ilyen típusú figurával.
Ennek eredményeképpen még több képességet nyerhet karakterünk, másrészt pedig a játékban a különböző összerakott figurákkal extra pályákat is megnyithatunk a küldetéseink során. A Skylanders – Swap Force az eddigi legnagyobb mennyiségű figuraszámmal lett ellátva, mivel minden frakcióban 7 darab karakter kapott helyett, másrészt pedig olyan kialakítást kaptak a Swap Force-os figurák, amik minimálisan hasonlítanak csak az első két részben megszokott figurák stílusához.
A játék alap története megint Flinn kapitánnyal kezdődik, akinek segítségével eljutunk egy olyan világba, ahol erdős és fás területek találhatók, szó szerint a levegőben. A fő gonosz megint csak Kaos, azonban küldetésünk során nem elsődlegesen vele kell megküzdenünk, hanem egy elfoglalt, és lerombolt világot kell először megmentenünk, ahol megannyi – aranyosnak mondható- kis gonosz ellenféllel találkozhatunk, akik bizony elsőre gyengének tűnnek, de akár egy-két ütéssel minket is a padlóra küldenek. Akinek tetszett a Skylanders első két része, annak mindenféleképp érdemes ezt a játékot is beszereznie.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan használhatjuk a Cool Edit Pro nevű szoftvert

A Cool Edit Pro két részből áll, egy hangszerkesztőből (Edit Waveform View) és egy keverőből …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük