Kezdőlap » Film » Miről szól a Hupikék Törpikék című film?

Miről szól a Hupikék Törpikék című film?

A Hupikék törpikék című film moziváltozata 2011-ben került a hazai mozikba, és igencsak nagy sikerre tett szert, nemcsak a gyerekek, de a felnőtt nézők körében is. A főszereplő az Így jártam anyátokkal című sorozatból már jól ismert Neil Patrick Harris játssza a filmben Patrick-et, Jayma Mays pedig a feleségét, Grace-t. A másik főszereplő természetesen Hókuszpók, akit Hank Azaria alakít.
A történet elején bepillantást nyerhetünk egy kicsit a mi világunkba, ahol megismerhetjük Patrick Winslow életét, munkáját, és Aprajafalvát is megismerhetjük kicsiny lakóival együtt. A törpöknél megtudhatjuk, hogy Törpapának az egyik főzete elkészítéséhez szüksége lenne egy bizonyos hiányzó hozzávalóra, ami nincsen a birtokában, ezért megbízza az egyik törpjét, hogy szerezze be neki azt. Mivel a választása Ügyifogyira esik, ezért kissé gyanús, hogy a nem túl szerencsés törp akadálymentesen teljesíti a feladatot, és valóban sajnos a balszerencse be is következik, mert Ügyifogyit baleset éri.
Amikor az erdőben sétálgat, hogy megkeresse a hiányzó összetevőt, rossz irányba fordul egy ösvényen, és eltévedve segítségért kiált. Mikor a társai utána mennek, hogy segítsenek neki, rátalál a Csodák Barlangjára, és ezzel veszélybe sodorja néhány törptársát is. Mivel itt ismét elcsúszik, ezért átesik egy mágikus kapunk, és egy olyan helyre kerül, amit eddig nem ismert. A többiek is a segítségére sietnek, azonban így ők is átkerülnek ebbe a titokzatos új világba, a kapu azonban bezárul, így visszamenni már nem tudnak.
A törpök a gyanútlan Patrick és Grace Winslow-ékhoz kerülnek, akiktől segítséget kérnek, hogy vissza tudjanak kerülni a saját világukba. A dolgukat csak az nehezíti meg, hogy az emberek világába átkerült a gonosz Hókuszpók is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A másik nő (Love and Other Impossible Pursuits)

A másik nő című film 2009-ben készült, dráma. Főszereplők: Natalie Portman (Emilia Greenleaf) Scott Cohen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük