Kezdőlap » Film » Miről szól a Bosszúállók?

Miről szól a Bosszúállók?

A Bosszúállók című filmet, egészen pontosan a Marvel Comics képregény adaptációt, 2012 áprilisában mutatták be a hazai mozik. Az egész estés mozifilmben a bosszúállók szuperhős alakulatának kalandjait, és bevetéseit láthatjuk, mely tényleg szórakoztató azoknak, akik kedvelik a szuperhősös- fantasys műfajú filmeket.
A történetéről röviden elmondhatjuk, hogy a szuperhősök küldetése Nick Fury-től indul ki. Nick Fury a S.H.I.E.L.D, azaz pajzs nevű nemzetközi biztonságvédelmi, és békefenntartó szervezet vezetője. Mivel az ügynökség új fenyegetést észlel, mely a Földre nézve az eddigi legkomolyabb fenyegetés, ezért úgy gondolják, csakis a legkeményebb csapat bevetésével lehet megállítani a támadást, és megmenteni a Földet. Fury szerint az egyetlen esély tehát hogy elkerüljük a világméretű katasztrófát, ha beveti a szuperhősöket, azaz a bosszúállókat.
A toborzás tehát megkezdődik, a még eddig soha nem látott szupercsapat összeáll, 6 szuperhős segítségével. A szuperalakulatba behívják Bruce Bannert, azaz Hulk-ot, Steve Rogerst, azaz Amerika Kapitányt, Tony Starkot, vagyis Vasembert, Thort, Natasha Romanovot, vagyis a Fekete Özvegyet, és Clint Bartont, vagyis Sólyomszemet. Később persze feltűnik a nem is annyira ismeretlen ellenfél, Thor testvére, Loki is, aki nemcsak megnyitotta a kaput a Föld és a világok között, hanem idegen lényeket is toborzott, hogy elpusztítsák a Földet. A szuperhősök csak magukra számíthatnak, és a Föld lakosságának a jövője is rajtuk múlik.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen film a Ponyvaregény?

A Ponyvaregény egy 1994-ben készült krimi-akció-vígjáték, melyet Quantin Tarantino rendezett, forgatókönyvét pedig Roger Avary-vel közösen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük