Kezdőlap » Családi élet » Miről beszélgessünk az első randin, hogy ne legyen cikis hallgatás?

Miről beszélgessünk az első randin, hogy ne legyen cikis hallgatás?

Az első randi mumusa minden szingli álmaiban ott lebeg, főleg a nagy nap előtti éjszakán.

Először is fogalmazzuk meg, hogy miért izgulunk annyira? Hiszen a pasi kedves, szimpatikus, jó a modora és iszonyúan szexi, máskülönben nem randiznánk vele. Mi pedig vettünk új ruhát, voltunk fodrásznál, a körmünk, fogunk rendben, sminkünk kifogástalan, akkor meg mi baj történhet?

Mitől félünk mégis annyira? Legyünk őszinték: a kínos csendtől. Bármily cserfesek is vagyunk, egy ilyen helyzetben mégis attól tartunk, hogy nem tudunk majd beszélgetni és a hallgatás megöli az első randi finom romantikáját. Íme egy rövid kis puska arról, hogy milyen témákat dobjunk be, milyen vidám kérdéseket tegyünk fel álmaink pasijának, ha túl vagyunk a bemutatkozáson, az első idétlen kis kuncogásokon és a pincér nagyon sokáig várat magára egy olyan étteremben, ahol a légy zümmögése is hallatszik…

1. Mi volt a jeled az óvodában? – ettől garantáltan padlót fog. Aztán rövid vihogás után válaszol és ezzel együtt előkerül(het) egy csomó aranyos sztori, ami meg is adja a randi alaphangulatát. Természetesen Te is készülj a saját kis bájos ovis történeteddel, amivel aztán teljesen elbűvölöd.
2. Mi volt az eddigi legbátrabb cselekedete? – itt bármiről mesél, tátott szájjal figyeld, mert biztosan nagyon büszke lesz magára. A férfiaknak igenis kell az elismerés, és ha tényleg valami klassz dolgot művelt, akkor meg is érdemli.
3. Hol lakna szíve szerint, ha bármit megtehetne? – ezt nem kell megmagyarázni, mindenkinek van valahol egy „álmai szigete”, ami éppúgy lehet egy tengerparti bungaló, mint egy vidéki kis tanya, tele állatokkal. Legalább hamar kiderül, hogy egy(helyen) képzelitek-e el a jövőtöket.

Ezek után aztán jöhetnek a klasszikus témák, a jó hangulat már adott egy önfeledt beszélgetéshez. Előkerülhetnek a kérdések a családról, munkáról, barátokról, zenéről, moziról, utazásról, múltról, jövőről… És ne feledd, csak bátran, a férfiak szeretnek magukról mesélni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Az idős szülők gondozásra, ápolásra szorulnak

Beszélnünk kell a szülőkről, akik megöregszenek és néha betegek is lesznek. Előbb utóbb ápolásra, ellátásra …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük