Kezdőlap » Internet » Mire jó a ClickDesk?

Mire jó a ClickDesk?

Ha vállalkozásunk van, akkor törekszünk arra, hogy minél jobb kapcsolatot építsünk ki az ügyfeleinkkel. Ez azért nagyon fontos, mert nem csak addig kell velük szépen beszélni, vagy minden igényüket kielégíteni, amíg az irodánkban, vagy a boltban vannak. Ha igazán készségesek vagyunk velük, akkor jó szívvel fognak minket ajánlani másoknak is, így ingyen reklámot érhetünk el ami azt jelenti, hogy annak az ügyfélnek a baráti körének már szinte nem is lenne érdemes reklámozni, mert az ő szava sokkal többet ér mint egy reklám. Azonban hogyan legyünk segítőkészek az interneten? Ott nem lehet kapcsolatot kiépíteni.
Van olyan program, amivel mégis. Sőt több is, így rajtunk áll a választás, hogy melyiket használjuk. A ClickDesk az egyik legjobb ilyen szoftver. Alkalmazása nagy egyszerű, és micro és kis cégek is alkalmazhatják, hiszen akár ingyen is használható, nem kell érte fizetni semmit, ha mondjuk csak egy operátort akarunk alkalmazni. Egy ember pedig bőven elég, hogy egy kis weboldalt kiszolgáljon.
A szoftver alkalmazásával a honlapunk adott pontján megjelenik egy ikon, amire a látogatót kattinthatnak, és máris kapcsolatba tudnak lépni az adott, éppen gépnél lévő operátorral. Az, hogy az a személy, hogyan és milyen módon fog válaszolni, az már azon múlik, hogy céges környezetben milyen oktatásban részesítettük, mennyire mutattuk meg neki a program használatát, és mennyire éli bele magát a munkába. Az sem másodlagos, hogy napi szinten kell frissítenie magát, hogy minden kérdésre pontos választ tudjon adni, és ne legyen lemaradva.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan találjunk az interneten külföldi levelezőtársakat?

Az internet rendkívül hasznos dolog, ha figyelünk veszélyeire akkor biztonságosan juthatunk róla információkhoz, szórakozhatunk vagy …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük