Kezdőlap » Családi élet » Mire figyeljünk az első randin?

Mire figyeljünk az első randin?

Az első randevú varázsának gondolata a legtöbb emberben heves szívdobogást, és gyomortájon repkedő pillangó-érzetet vált ki. Sajnos azonban nem minden esetben alakulnak jól az ilyen találkozók, főleg, ha a két fél nem ugyanazt akarja. Mire figyeljünk, hogy a lehető leghamarabb rájöjjünk, a „hátsó szándékra”, illetve arra, ha nagyon nem illünk össze a másikkal?
Az egyik legfontosabb dolog a testbeszéd. Ebből ugyanis az is kiderül, amit a másik fél nem mer, vagy nem akar kimondani, netán el akar titkolni. Ha mondjuk, egy férfi már az első randi után ágyba akar bújni egy nővel, elég valószínű, hogy már a kezdetektől nagyon közvetlen lesz és sürgeti a testi érintkezést.

Olyasmikre kell gondolni itt, mint az ölelgetés, a simogatások, és főleg azt megfigyelni, hogy hol ölelget, és mit simogat az illető. Ha például a kezünket fogja meg, az nem jelenti, hogy egyenesen a hálószobájába cipelne bennünket, viszont, ha a combunkra helyezi a kezét, elég nyilvánvalóak lehetnek a szándékai.
Ugyanez fordítva is megfigyelhető persze. Ha egy nő kihívóan viselkedik, túlzottan rövid szoknyába bújik, túl sok sminket tesz magára, vagy túl közvetlenül nyilvánul meg egy férfival szemben, könnyűvérűnek tűnhet.
A másik fontos szempont a beszélgetés. Az, hogy miről és hogyan beszélgetünk a partnerünkkel. A szokásos alapokon túl – ki mivel foglalkozik, mit szeret csinálni, milyen helyeken szórakozik, milyen dolgokat szeret és a többi -, szóba kerülnek-e olyan témák, amelyek valamelyest a szexualitáshoz kapcsolhatóak. Ha valami az első randevún szóba hozza hálószobatitkait, elég valószínű, hogy nyílt lapokkal játszik.
Persze nem lehet valakiről mindössze egy találkozó alapján messzemenő következtetéseket levonni, annyi azonban biztos, hogy ha nem rózsaszín szemüvegben mennénk el az első találkozóra, sokan megkímélnénk magunkat egy-két kellemetlen csalódástól.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Papírtakarékosság a gyakorlatban

Manapság szinte minden háztartásban nő a papírfelhasználás, ami természetesen növekvő költségeket okoz a fogyasztók oldalán, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük