Kezdőlap » gyerek póló » Mintás vagy unalmas póló?

Mintás vagy unalmas póló?

Általában, ha gyermekünknek szeretnénk pólót venni, nem a legmárkásabb boltba megyünk, hiszen minek több ezer forintot költeni rá, ha egyszer jövőre úgyis újat kell venni. Sokkal praktikusabbnak tartjuk a környékbeli kínai boltokat, ahol olcsón tudunk venni pamut pólót, még ha nem is a legtökéletesebbet.

A probléma akkor jön, amikor, főleg a fiúrészlegen, nem találunk sima, vagy diszkrét mintájú pólót, hanem csak “vad”, vagy már éppen “csúnya” nyomtatást rajta. Ezek a figurák általában tetszenek kisfiúnknak, hiszen vagy egy tévében szereplő mesefigurát, hőst ábrázolnak, vagy mert úgy fiúsnak, vagánynak fog kinézni benne. Így hát, amikor mi szülők végül mégis meglátunk egy egyszínű, diszkrét pólót, gyermekünk unalmasnak, túl komolynak fogja találni. Mi azonban nem szeretnénk “közönséges” ruhákban járatni kisfiúnkat vagy akár kislányunkat (bár a lány részlegen vannak kifejezetten szép mintájú pólók is), így elkezdődik a hiszti: a fiú vagy a mintásat kéri, vagy neki nem kell póló, ő nem szeret vásárolni.

Általában a legjobb megoldás ilyenkor, ha mégis megvesszük azt a figurás vagy feliratos pólót, ha annyira ragaszkodik hozzá. Hiszen nem lehet ráerőltetni az akaratunkat, még ha meg is vennénk a nekünk tetszőt, nem hordaná, már csak azért sem. Ha annyira csúnya a póló, akkor inkább hagyjuk ott az üzletet, majd vásárlunk esetleg máskor, amikor mindenkinek jobb kedve lesz.
Egy másik megoldás, hogy fiúnkat nem visszük el vásárolni, ha nem szeret. Vigyünk egy olyan pólót otthonról, ami jó rá, és hozzá tudjuk mérni a bolti pólókat. Ha gyermekünk nincs ott, mi szabadon válogathatunk, ő nem látja a választékot, de azért tartsuk tiszteletben fiúnk ízlését is. A hiszti nem mindig a megvásárolandó póló miatt van, hanem a kimerült, vásárolni nem szerető gyermek miatt.

Olcsó és kiváló minőségű gyerek pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Kell e egy gyereknek 100%-ban pamut póló?

A gyerekeket nevelők az esetek többségében mindenből a legjobbat adnák meg csemetéjüknek. Ez igaz a …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük