Kezdőlap » Karrier » Hogyan fejlődött fel a Kisavas?

Hogyan fejlődött fel a Kisavas?

A miskolci Kisavas zenekar elsődleges szlogenje, hogy ők a miskolci lakossági underground zenei stílus fő képviselői. A zenekar több mint 4 éve alakult, és elsősorban három fő tagot számlált, amihez később csatlakozott egy billentyűs is.
A zenekar, bár még nem tett szert nagy hírnévre, azonban többek között Magyarország több neves klubjában is felléptek már. A zenekar első formációja a következőképpen nézett ki: Papp Dénes énekelt, Szilágyi Levente basszusgitározott, Tóth Máté dobolt, és művésznevén Ben Scott pedig billentyűzött. Ennek a felállásnak az első hivatalos kiadott lemeze a Lakossági Underground című album volt, ami többek között a Miskolci Est kiadásában jelent meg. Ez az album mindössze csak hat számot tartalmaz, azonban nincsenek köztük rövidebb zenék. A zenekar legismertebb száma, ami a YouTube-on is nagy nézettségnek örvend, az az „EgyNullaNullaEgy” című szám.
2013-ban a zenekar némi stílusváltáson esett át, aminek következtében az underground stílust kissé hátrahagyva rockosabb stílusra váltottak, és első fellépésüket a miskolci Helynekem klubban tudták le nagy sikerrel. A zenekarra mindig is jellemző volt, hogy a miskolci Avasi kilátó köré építik fel a különböző grafikájukat, amit jól mutat az első lemezükön látható King Kong, ami az Avasi kilátóba kapaszkodva, egy jellegzetes miskolci fonott borosüveggel a kezében látható a borítón. A Kisavas jelen pillanatban a hírek szerint dolgozik a második lemezük anyagán, amit a rajongók biztosan nagy örömmel fogadnak majd.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan tanuljunk könnyen idegen nyelvet?

Idegen nyelvtudásra a legkülönfélébb okok miatt lehet szüksége az embereknek. Van, aki csak hobbiból tanul …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük