Kezdőlap » Nyaralás » Milyen utazást élvezhetünk óriás luxushajón?

Milyen utazást élvezhetünk óriás luxushajón?

Ki ne szeretne hatalmas luxushajón utazni, és élvezni az óceán végtelenét, a nem midig oly lágy hullámokat, amelyek ezeken a hajókon fel sem tűnnek?
A Royal Caribian International éppen ezért készítette el óriás luxushajóit, Freedom-Liberty-és Independence of Seas elnevezéssel. 2006-ban készült el, és bocsátották útjára az elsőt, a Freedomot, amely a Karib-tenger legnagyobb kereskedelmi hajója lett, testvéreivel együtt uralják a térséget.
Azokra is gondoltak, akik nem csak bámészkodni szeretnének, akiknek nem kaland egy nagy vihar, amely dobálja a hajót, akik aktívan szeretnék az utazást eltölteni, akik a végtelen óceánon is vágynak a szárazföld nyújtotta szórakozásokra, kedvtelésekre. Ezért a több mint 300 méteres fedélzetre hatalmas sportkomplexumot készítettek. Akadnak az úszás szerelmeseinek órási medencék, ahol tornáztatják is a kedves utazót, specifikus fittnes-edzésprogramban. Az ilyen óriás hajókon megszokott (például a Queen hajókon), kulturális szórakoztató komplexek (színház, mozi, könyvtár), kaszinók, finom és különleges fogásokkal felkészült éttermek, shoppingüzletsorok mellett, ebben a sportkomplexumban akár a viziparkot, akár a mászófalat kipróbálhatjuk, de akár szörfözhetünk is a monstrum speciálisan kialakított medencéjében.
A plazmatévé is általános felszereltséghez tartozik, és kényelmüket körülbelül 1300 segítőkész személyzet biztosítja. A hajóutak általában egy hetesek (hat nap, hét éjszaka), és irányáruk a legolcsóbb 180 000 /kabin/fő-től kezdődnek. Útvonala átszeli az egész karib-tengert, fontosabb állomásai között szerepel: Miami, George Town (Grand Cayman), a Jamaicai Montenegró Bay, és a Labadee-Haiti egy gyönyörű kikötője.
Gyönyörű kápolnát is találhatunk ahol előszeretettel esküdnek örök hűséget a szerelmespárok.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hová menjünk nyaralni ? Catania

Catania- egyedülálló kikötő, a második legnagyobb város Szicília keleti partján, lábánál található az Etna. A …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük