Kezdőlap » Családi élet » Milyen udvarlót válasszunk?

Milyen udvarlót válasszunk?

Minden jel szerint sikerül kiheverni a fájdalmat, amit szakításunk okozott. Néhány hónapig még hallani sem akarunk a férfiakról, de idővel szorgalmasan el kezdjük keresni a volt partnerünk utódját. Pozitív életet élünk. Részt veszünk társasági összejöveteleken és élvezzük, hogy tucatnyi udvarló keresi kegyeinket. A másik nem fokozott érdeklődése színvonalon felül jó hatással van összetört egyéniségünkre. Divatos ruhákba bújunk, nőiesen bájos megjelenést biztosítunk személyes varázsunknak.

Elmúlik arcunkról a szenvedés okozta piros szem a mély táskák látványa. Megfelelő társaságban képesek leszünk beszélgetni. Mesélni önmagunkról. Egyszer csak azt vesszük észre, hogy a kedves hódoló issza, szavainkat a mosolyog ártatlan történeteinken. Kis fondorlattal azonban védjük ki a ránk vetett hálójukat. Mert férfiasságuk, előzékenységük, modoruk, intelligenciájuk s mindezek felett bájos mosolyuk igen nagy csábító erő. Olyan férfival érdemes kezdeni, akivel hosszú távon is lehet tervezni. Akiben meg lehet bízni és minden szempontból megfelel életstílusunknak.

Az elején hagyjuk áramlani az érzéseket. Románcunkat a megfelelő időben világgá kürtölni. Mert hosszútávon derül csak ki, érdemes-e a szívünkhöz vezetőútra engedni. Minden nő foglalkozik a családalapítás örömeivel a gyerekvállalással. Pont arra a biztonságérzetre van szükség, amit a párkapcsolat első időszakában hiányolunk. Képesek vagyunk megváltozni, lelki stabilitásunk a helyére kerül és tovább tudjuk adni gyermekeinknek.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Válás gyermekszemmel

A válás intézménye kis hazánkban elfogadott, sőt megszokott jelenséggé vált. Évi 45 ezer regisztrált házasságkötésre …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük