Kezdőlap » Esküvő » Milyen a tökéletes lánybúcsú?

Milyen a tökéletes lánybúcsú?

Minden lány életében eljön az a pillanat, amikor egy igazán fantasztikus bulit szerveznek neki a legjobb barátnői. Ez pedig nem más, mint a lánybúcsú. Esküvő előtti hagyomány, hogy a hajadon lányok elmennek egy utolsót szórakozni, mielőtt megkezdődnének a házas éveik. Sokan nem szeretik, ugyanis egyfajta kényszernek érzik, hogy muszáj jól érezniük magukat és tombolni. Ez viszont egyáltalán nem kényszer, aki akar tart, aki akar nem tart. Mivel azonban a barátnők szervezik általában, érdemes előre tisztázni velük, hogy mik azok a dolgok, amiket kizárt, hogy élveznénk egy ilyen partin, vagy egyáltalán szeretnénk-e lánybúcsút.
Akik szeretnének, rengeteg opció közül választhatnak.

A hagyományos „csajos pizsama partik” nagyon népszerűek, hiszen ez a lányok életének jelentős szakaszának része volt, ami valamennyire lezárul a házassággal. Hiszen nyilván sokkal ritkábban fog barátnőinél aludni, ha otthon várja szerető férje. Ha erre kerül a sor, akkor a közös süti sütéstől elkezdve, a vicces játékokon át, a „ki ismeri jobban a menyasszonyt” – típusú tesztekig bármit kitalálhatunk programnak. Az esküvői magazinok nézegetése, az ötletelés, valamint a romantikus filmek nézése elengedhetetlenek az ilyen típusú lánybúcsúk esetében.
Ha viszont egy extrémebb, bevállalósabb bulit szeretnénk rendezni, válasszunk valamilyen nyilvános helyet. Jó időben lehet ez egy park, egy közkedvelt kiülős hely, bármi, hidegben pedig valamilyen szórakozóhely. Természetesen itt is egyeztetni kell az arával, hogy miben lenne benne, és miben nem. Lehetnek itt is vicces feladatok, például gyűjtsön telefonszámokat, csóknyomokat, fotókat pasikkal, vagy egyszerűen karaoke, tánc és koktélok.
Persze minden program a házasodni készülő lány személyiségétől függően alakuljon. Ha például nem különösebben kedveli a chippendale fiúkat, akkor szinte biztos, hogy sikítva rohan el majd, ha egy cukortangás pasi riszálni kezd előtte. Apró meglepetések mindig legyenek azért, de a fő, hogy a menyasszony jól érezze magát!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A Nagy nap!

Miután megtörtént egy pár életében az eljegyzés, onnantól kezdve egy új, izgalmas időszak következik. Kéz …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük