Kezdőlap » férfi póló » Milyen típusú férfi pólók vannak ?

Milyen típusú férfi pólók vannak ?

A férfiak öltözködési szokásait, épp úgy meghatározza a hely, körülmény, esemény, időjárás stb. , mint a női szokásokat.
Egyik legkedveltebb ruhadarab a férfiak körében a póló.
Létezik többek közt sportos, elegáns , kerek nyakú és galléros, hordható farmerhez, de egy elegánsabb nadrághoz is található póló.

Nagyon fontos az anyag összetétel, a pamut a legideálisabb, viszont ha nem tartalmaz kis részben elasztánt ( műszálas anyagot) akkor hamar elveszíti a formáját és alaktalan, kinyúlt lesz a póló.
Vannak férfiak, akiknek nagyon fontos a márkajelzés, vannak akiknek kevésbé, összességében elmondható, hogy nem okvetlenül az ár az, ami meghatározhatja egy póló minőségét. Nagyon drága és márkás póló is lehet rosszabb minőség, míg egy középkategóriás póló is nyújthat viselőjének pozitív élményt.

Mindig az alkalomhoz illő pólót válasszuk, sportoláshoz előnyösebb az egyszerűbb, letisztultabb forma , a nedvesség, izzadás elvezetésére alkalmas anyag, hőmegtartó tulajdonság.
Egy olyan alkalomra, amely elegánsabb megjelenést igényel, de mégsem vagyunk az inggel barátságban ilyen vagy olyan okokból, póló között is lehet választani, azonban előírás, hogy galléros legyen ha önmagában viseljük, esetleg lehet gallér nélküli, de akkor fölé egy zakót mindenképpen viselni kell.

Ma már a férfiak is bátran játszhatnak a színekkel és az alapdarabokon felül ( fekete, fehér, barna, kék ) nyugodtan viselhetnek színesebb pólókat is. Nem meglepő akár a rózsaszín póló sem.
Egyéniségfüggő ki , mit visel, miben érzi jól magát.

Olcsó és kiváló minőségű férfi pólót keresel?

Itt megtalálod: Sportfelszerelések.hu

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen póló a jó választás első randevún?

A férfiak általában akkor is a lezser viseletet szeretik, amikor egy számunkra fontos randevúra mennek. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük