Kezdőlap » Mobil és tablet » Milyen telefon az LG G2?

Milyen telefon az LG G2?

Habár az LG mostanában nem dobott a piacra számottevően nagy sikert hozó okostelefonokat, a G2 nevű januárban piacra dobott készülék óriási sikert aratott, és még az ára is jutányos egy iPhone-hoz, vagy Samsunghoz képest.
A legújabb változása a G2-nek a többi mobilhoz képest az, hogy a bekapcsoló gomb, és a hangerő szabályozó gombok nem a telefon oldalán helyezkednek el, ahogy azt más készülékeknél megszokhattuk, hanem a készülék hátulján. Azért, hogy a mellényúlásokat kiküszöböljék, a tervezők kitaláltak egy alternatív képernyő feloldási módszert is, ez pedig hogy kétszer koppintunk a képernyő közepére. Ugyanezzel a módszerrel ki is lehet kapcsolni a képernyőt, csak oda kell figyelnünk, hogy ne valamilyen ikonra kattintsunk. A G2 akkumulátora is igazán fantasztikus újítást hoz a felhasználóknak, hiszen a 3000 milliamperórás aksi aktív felhasználó mellett 2 napig, átlagos felhasználás mellett pedig 3 napig is bírja töltés nélkül. A mobiltelefon elképesztően nagy, 5,2 colos kijelzővel lett ellátva, ami egy férfi kezébe még pont beleillik, azonban egy nőébe már kissé nagy.
A telefon képernyője full HD minőségű, vagyis a szöveg, és a képek, valamint videók is gyönyörűek rajta, és a felbontása is elképesztő, jobb mint a legújabb iPhone-nak. A kijelző mellett található káva rendkívül vékony, a hátlap masszív műanyag, a kijelzőt pedig Gorilla üveg borítja. A legújabb android 4.2.2 rendszerű készülék ára körülbelül 180 ezer forintba kerül, így olcsóbb mint a legújabb iPhone, vagy a Samsung csúcskészülékei.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

A világ első androidja~ T-Mobile G1

Az 1960-as évek óta a mobilok gyártási körében rengeteg minden dolog történt, a vonalas és …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük