Kezdőlap » Lakberendezés » Milyen tárgyak hozzák el a szerencsét?

Milyen tárgyak hozzák el a szerencsét?

Szokták mondani, hogy „mindenki a saját szerencséjének a kovácsa”, ez nagyon is igaz mondás, bár egy kicsit hozzá is segíthetünk saját szerencsénket néhány olyan tárggyal, amelyek köztudott, hogy hozzá segítenek szerencséhez. A Feng-shui és az ezotéria foglalkozik a szerencsék megteremtésével, olyan tárggyal lehetséges ez, mint a szerencsebambusz, ennek már a nevében is benne van, segíti a szoba pozitív áramlását, addig jó, amíg új leveleket hajt, ez jót jelent! Egy teknős kabala is jó hatással van, mivel védelmező ereje megóv minden bajtól.

A következő egy szerencsefa nevű tárgy, ami bőséget teremt a legjobb, ha olyan szerzünk, aminek az ágain pénzérmék lógnak, és olyan helyre rakjuk a lakásban, ahol a Feng-shui szerint a bőség áramlását segítheti. Az ásványok közül a rózsakvarc felelős a szerelmi életbe elhozni a szerencsét. A lakás olyan területére kell helyezni, ami a szerelmi éltért felelős, ez a tárgy segíteni fog, hogy pozitívan áramolhasson ott az energia, mielőtt kihelyeznénk, mossuk át sós vízben!

A kis elefánt tárgyak is szerencsehozóak, de csak is az, amelyiknek az ormánya égbe meredő. A fehér elefánt szent állatnak számít a Buddhizmusban, mert egy fehér elefánt jelentette be Buddha érkezését az anyukájának. Ezt is a lakás egy olyan szegletébe helyezzük el, ahol segíti pozitívan áramoltatni a bőséget. Egy kis medál a nyakba is jó szerencsét hoz. A nevető Buddha szobor szerencsét és szellemi erőt is ad. Ha elhelyezünk egyet a lakásban, akkor arra figyeljünk oda, hogy a szobor felénk nézzen. Mindenképpen érdemes kipróbálni ezeket a szerencsénk növelése érdekében, hiszen biztosan van bennük valami, ha már így elterjedt.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Dekorálj aluminium fóliával

Mindannyian találkoztunk már azzal a problémával, hogy szerettük volna feldobni a lakás egyes részein üresen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük