Kezdőlap » Lakberendezés » Milyen tárgyak hoznak szerencsét?

Milyen tárgyak hoznak szerencsét?

A szerencse hozó tárgyak régóta foglalkoztatják az emberek gondolatvilágát. Ki ne hallott volna már a szerencsepatkóról, vagy a négylevelű lóheréről amivel még a szerencsejáték során is találkozunk.

A legújabb kutatások bizonyítják hogy valóban vannak a feng shui szerint is olyan tárgyak ami az energia mozgását befolyásolják és ezáltal jó vagy rossz dolgokat tudunk bevonzani az életünkbe.

A legerősebb szerencsehozó tárgyaknak a kristályokat tartják, ezen belül is nagy jelentőséggel bír az ametiszt és a rózsakvarc.
A teknős a hosszú élet megtestesítője és az egészségé.
A szélcsengő a pozitív energiákat vonzza, elhelyezése az ajtó vagy ablak elé javasolt.
Ki ne hallott volna már a szerencsehozó elefántról? Csakis akkor hoz szerencsét, ha az ormánya fölfelé áll. Az életerő, a szerencse jelképe lehet ha a hálószobában vagy valamelyik központi helyiségben, például a nappaliban kerül elhelyezésre.
A hal, ebből következően az akvárium is a legjobb pénzvonzó energiával rendelkezik. Elhelyezése a dolgozószobában vagy szintén egy központi területen javasolt. A hálószobába helyezve viszont úgy tartják hogy nem szerencsés, mert elúszik a boldogság vele.
A delfin szerencsét hoz a szerelemben és a párkapcsolatban, főleg ha párban vannak. Nemcsak a szerelmet, de minden egyéb emberi kapcsolatot is pozitív irányban tud befolyásolni. A hűség és összetartozás szimbóluma, elhelyezése a hálószobában javasolt.
A lakásban elhelyezett csobogó vagy szökőkút szerencsét hoz ha jó helyre kerül.

Tudni kell azonban hogy ezek a szerencsehozó tárgyak csak segítenek abban hogy pozitív dolgok történjenek az életünkben, önmagukban tettek nélkül tehetetlenek.

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Dekorálj aluminium fóliával

Mindannyian találkoztunk már azzal a problémával, hogy szerettük volna feldobni a lakás egyes részein üresen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük