Kezdőlap » Lakberendezés » Milyen szimbólumok hoznak szerencsét a lakásban?

Milyen szimbólumok hoznak szerencsét a lakásban?

Sokan hisznek a babonás dolgokban, a szerencsét hozó szimbólumokban, a feng-shui-ban, míg mások badarságnak vélik. Mindenki eldöntheti, hogy hisz-e ezekben a dolgokban vagy sem. De ha hiszünk benne, akkor most megtudhatjuk, milyen szimbólumok hoznak szerencsét a lakásban.

A felfelé álló ormányú elefánt tipikus szerencsét hozó szimbólum. Az elefánt teljesen mindegy, hogy milyen formában jelenik meg otthonunkban, lehet az kép, festmény, szobor, mindenképpen szerencsét hoz.

A piros bejárati ajtó szintén szerencsét hoz, bár nálunk ez egyáltalán nem szokásos hazánkban, inkább a filmekben szoktunk látni piros bejárati ajtókat. Bár úgy vélem, hogy csak pár év kérdése és hazánkban is felkapott szimbólum lesz.

A Buddha szobor is szerencsét hoz, de emellett nyugodt, pozitív hangulatot áraszt. Ezt a szimbólumot nem kell összekötni a vallással.

A szitakötő is szerencsét hoz, de hogyan is lehet bevinni a lakásba? Nem magát az állatot kell bent tartani, hanem szövetek formájában lehet a leginkább a lakásba becsempészni. Párnára mintaként elhelyezve praktikus megoldás lenne.

A bambusz önmagában is szerencsét hoz, de a lakásban még inkább. A bambusz a szerencse növénye. A bambusz nagyon jól mutat a lakásban, a vázában vagy ültetett formában. A növény szerencsét hoz, pozitív energiát sugároz.

Már csak be kell szerezned néhány szerencsét hozó szimbólumot, ha felkeltette az érdeklődésed és helyet kell találnod a tárgyaknak a lakásban és már áradhat is a szerencse az otthonodban.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Dekorálj aluminium fóliával

Mindannyian találkoztunk már azzal a problémával, hogy szerettük volna feldobni a lakás egyes részein üresen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük