Kezdőlap » Szilveszter » Milyen szilveszterkor egy szabadtéri rendezvény?

Milyen szilveszterkor egy szabadtéri rendezvény?

Szilveszter estéjére több program lehetőség közül választhatunk.
Van aki előre megszervezett estére fizet be, vacsorával, programokkal és előre tudjuk az egésznek a menetét. Vannak akik házibuliban töltik az év utolsó napját, baráti társasággal.
Általában a fiatalabb korosztály szórakozóhelyen búcsúztatja az óévet, diszkóban vagy pubban.
És vannak akik a szabadtéri rendezvényeket látogatják, koncertekkel. Megvan a hangulata az biztos, semmihez nem hasonlítható és nem csak az miatt, mert hideg van és fázunk, hanem mert azok az illatok, fények és hangulat semmihez nem hasonlítható.
Ha egy szabadtéri rendezvényen veszünk részt, öltözzünk fel rétegesen és jó melegen. Itt nem az a domináns, hogy mi van rajtunk, a nagy kabátban senki nem azt nézi, hogy mennyire vagyunk divatosak és mit viselünk.
A kabát, sapka, kesztyű és sál fölött viselhetünk világítós kiegészítőket, nagyon vidám és ki tűnhetünk a tömegből.
Hogy ne fázzunk igyunk forralt bort, jellegzetes itala a télnek és az ilyen rendezvényeknek. Enyhe alkoholtartalma még jobb kedvre derít bennünket, de aki nem szereti fogyaszthat forró teát. Nagyon fontos, hogy a kihűlést megakadályozzuk és megfelelő öltözködéssel óvjuk magunkat a hidegtől.
Figyeljünk oda egymásra, mert előfordulhat, hogy a társunk, barátunk esetleg a fogyasztott alkohol miatt nem érzi a hideget és komoly fagyási sérüléseket szerezhet.
A koncert alatt mozogjunk, táncoljunk, énekeljünk, ne álljunk egy helyben. Ha gyerekekkel veszünk részt egy ilyen rendezvényen, az ne legyen 1-2 óránál hosszabb időtartamú.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük