Kezdőlap » Szilveszter » Milyen szilveszteri meghívót és lakásdekorációt csináljunk a házibulinkhoz?

Milyen szilveszteri meghívót és lakásdekorációt csináljunk a házibulinkhoz?

Az üzletekben szinte számtalan mennyiségű, féle- fajta szilveszteri dekorációs kelléket találhatunk, és ha eléggé szemfülesek vagyunk, ezekből bőven össze tudunk hozni egy komplett lakásdekorációt az év utolsó napjára.
Hogyha házibulit szeretnénk tartani szilveszterkor, fontos, hogy gondoskodjunk a vendégek meghívásáról is, amit megcsinálhatunk könnyedén és frappánsan, szilveszteri hangulatú meghívók segítségével. Meghívókat manapság már többféleképpen készíthetünk és küldhetünk el a várható vendégeknek. Választhatjuk a Facebook-os eseménymeghívót, az email-en keresztüli meghívást, vagy akár a személyesebb, papír alapú invitációs módot is. A papír alapú meghívókat postán is eljuttathatjuk, vagy személyesen is átadhatjuk a címzetteknek. Ha ez megvolt, fontos hogy pontos visszajelzéseket kérjük arról, ki fog jönni a buliba.
Ha megvan a pontos létszámunk, már könnyebben láthatunk neki a lakás dekorálásához is. Ha kellő kreativitást érzünk magunkban, akkor mi magunk is létrehozhatjuk a buli helyszínének dekorációját. Elsőként válasszuk ki a fényeket, hogy milyen megvilágítás uralkodik majd a partin. Persze a fények mellett az alapvető tárgyak, anyagok színét is ki kell választanunk, ezt is minél előbb tegyük meg, és hangoljuk össze az esetleges égőkkel, kivilágítással az egészet. Célszerű arra törekedni, hogy egy helyiség jól ki legyen dekorálva, az hogy pluszban mennyi fér még bele az anyagi keretünkbe, majd időközben kiderül. Leginkább azokat a helyeket díszítsük fel, melyek központban lesznek, például az étkezés, és a tánctér helyszínét. Öltöztessünk fel, dekoráljunk ki mindent, amit tudunk, ettől is jobb lesz a hangulat.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük