Kezdőlap » Ünnepek » Milyen szilveszteri meghívókat készíthetünk?

Milyen szilveszteri meghívókat készíthetünk?

Habár napjainkban már szinte mindent az interneten keresztül intézünk, ezért sokszor megfeledkezünk a hagyományos megoldásokról is, azért vannak olyan módszerek, amiket „offline” is elintézhetünk. Ilyen a szilveszteri meghívó elküldése is. Manapság már szinte mindenki a Facebook-on, vagy emailben küld meghívókat a szilveszteri partira, mégis megtehetné ezt hagyományos módon is.
Az egyik alapvető alternatív megoldás, ha elmegyünk egy kreatív, vagy papír írószer boltba, és ott szerezzük be a papír alapú meghívóinkat. Egyre elterjedtebbek manapság az olyan különféle darabok, amiket kézzel készítenek nagyon jó minőségű anyagból, de ezek éppen ezen okokból kifolyólag sajnos drágák is. Azonban ha nem vagyunk kellőképp kreatívak, de mégis szeretnénk az ilyen megoldás mellett dönteni, akkor megéri rászánni azt a néhány ezer forintot, hiszen már a meghívó is a közelgő szilveszteri partiról árulkodik, amit ugye stílusosra szeretnénk megcsinálni.
Egy másik megoldás, ha saját kezünkkel készítjük el az invitáló papírokat, meghívókat, azonban ha a pénzspórolás miatt választanánk inkább ezt a megoldást, nem érdemes ebben reménykedni, hiszen így sem igazán fogunk költséghatékonyabban kijönni. Persze tény és való hogy az internetes meghívók elküldése teljesen ingyen van, de azért egy papír alapú személyesen kitöltött darab mégiscsak örök emlék marad. Ha utóbbit választjuk, azaz magunk készítjük el a meghívót, akkor mindenképp válasszunk szép alapokat, és a kézbesítés után mindenki gyönyörködhet majd a saját, teljesen egyedi darabjában.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen a kínai „Lunar New Year”?

A kínai hagyományőrző szokások között szerepel az óévbúcsúztató ,a szilveszter-újév ünnepe, melyet 15 napon át …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük