Kezdőlap » Szilveszter » Milyen szilveszteri hajtetoválást készíttessünk?

Milyen szilveszteri hajtetoválást készíttessünk?

A külföldi országok szilveszterezői körében már egyenesen divatnak számít a hajtetoválás, sőt, nem múlhat el úgy szilveszter, hogy ne készíttetnének ilyet a bulizók. Habár hazánkban még csak most van elterjedő félben ez az őrület, a magyar hajszobrászok is igyekeznek a legújabb trendeket megvalósítani azok fején, akik szeretnék ezt igénybe venni. A hajtetoválás mára már igazi művészetté vált, és tulajdonképp arról szól, hogy az ember hajába egészen precíz módon tetoválnak valamilyen mintát. Ez egészen az extrém szintig terjedhet, láthattunk már akár egy hajból kialakított pókot is, mely épp a hálóját szövögeti a fejtetőn, de vannak egészen szolid alkotások is. A hajtetoválásnak ...

A külföldi országok szilveszterezői körében már egyenesen divatnak számít a hajtetoválás, sőt, nem múlhat el úgy szilveszter, hogy ne készíttetnének ilyet a bulizók. Habár hazánkban még csak most van elterjedő félben ez az őrület, a magyar hajszobrászok is igyekeznek a legújabb trendeket megvalósítani azok fején, akik szeretnék ezt igénybe venni.
A hajtetoválás mára már igazi művészetté vált, és tulajdonképp arról szól, hogy az ember hajába egészen precíz módon tetoválnak valamilyen mintát. Ez egészen az extrém szintig terjedhet, láthattunk már akár egy hajból kialakított pókot is, mely épp a hálóját szövögeti a fejtetőn, de vannak egészen szolid alkotások is.
A hajtetoválásnak persze semmi köze nincs a rendes tetováláshoz, hiszen ebben az esetben nem kerül valós tinta a bőrfelszín alá, itt csupán arról van szó, hogyan vágják le a hajunkat egyes részeken igen művészien. Elsősorban eddig szilveszterre csak férfiak készíttettek maguknak ilyen műalkotásokat, hiszen nekik hamarabb lenő a hajuk, és ezáltal szilveszter után elég hamar eltűnik az extrém minta, de már egyre több lány van, aki szintén kipróbálja ezt az extrém buli frizurát. A hajtetoválásoknak tulajdonképp két változata van, kérhetünk hajra, vagy hajba való tetoválást. Amikor hajra tetoválnak, akkor rendszerint a haj felületére festékkel készítenek például állati, vagy egyéb mintákat, a hajba tetoválás pedig nem más, mint maga a haj levágása valamilyen minta alapján. Akármelyiket is válasszuk, egy szilveszteri buliba ritkán kaphatunk extrémebb külsőt ennél.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Milyen szilveszteri babonák léteznek?

Nemsokára itt vannak az ünnepek, s valami oknál fogva a világ minden táján alkalmaznak valamiféle ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.