Kezdőlap » Szilveszter » Milyen szilveszteri filmek vannak?

Milyen szilveszteri filmek vannak?

Nem mindenki mozdul ki szilveszterkor, vannak, akik jobban szeretik otthon tölteni kettesben a párjukkal, vagy csak nincs lehetőségük. Otthon is elég jól el lehet tölteni a szilveszter estéket.
Vannak nagyon pompás szilveszteri filmek, amik elég jó szórakozást nyújtanak, azoknak, akik inkább az otthon melegét részesítik előnyben. Az egyik ilyen fim a mindenki által ismert Charlie Chaplin, Aranyláz (1925) című filmje, ami az alaszkai aranyláz idejében játszódik. Ez a film egy romantikus – komédia. A következő film a Szerelem sokadik látásra című film, ami egy romantikus-vígjáték. Ashton Kutcher és Amanda Peet főszereplésével. Billy Wider: Alkonyat sugárút (1950) című filmje is remek szórakozást nyújt. Aki kedveli a fekete-fehér filmeket, annak igazán jó választás. Ha valaki nem szeretne romantikázni vannak izgalmasabb filmek is a szilveszterre, ilyen A 13-as rendőrőrs is, ami egy amerikai-francia akcióthriller.

Egy újabb romantikus-vígjáték, a már jól ismert Bridget Jones naplója, megunhatatlan az, az aranyos csetlése-botlása Bridgetnek. Az utolsó filmajánlat címének is a szilveszterhez kapcsolódik, Szilveszter éjjel, ami úgyszintén egy romantikus-vígjáték. Sok sztárral a világ legnagyobb városában, New York-ban játszódik. Csalódások, vallomások, szerelmek közepette lépnek át az újévbe. Szóval, aki úgy dönt, hogy otthon marad sem fog unatkozni, hiszen van választék, ami jó szórakozást nyújt. Lehetünk a párunkkal, barátokkal, családdal, házi kedvenccel csak az a lényeg ne legyünk egyedül. Szeretetben gazdag boldog újévet!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük