Kezdőlap » Szilveszter » Milyen szilveszteri dekorációs ötleteket ismerünk?

Milyen szilveszteri dekorációs ötleteket ismerünk?

A szilveszter éjjele az a nap, amikor az óévet búcsúztatjuk, hogy helyette köszöntsük az új, reményekben, gazdagságban és vidámságban teli újévet. Manapság már elég sokan fordítanak komoly gondot a szilveszteri bulik dekorációjának elkészítésére, és próbálják minél stílusosabbra megalkotni a házibuli helyszínét.
A korábban szülinapi bulikról már ismert színes krepp papír, és a szerpentinek segítségével nagyon jó dekorációt készíthetünk mi magunk is. Ha előre, tudatosan tervezzük el, mi hogyan fog kinézni, sokkal egyszerűbb dolgunk lesz, mintha csak egy-két kiálló bútorra feldobálnánk némi színes papírt. Vásároljunk már előre tudatosan, válasszunk ki két- három alapszínt, és olyan színű dekortermékeket vegyünk, nagyobb áruházakban vagy dekorációs kellékes boltban. Nem kell aggódnunk, már pár száz forintos áron vehetünk ilyeneket, tehát még nagy költségekbe sem kell vernünk magunkat miatta, és máris stílusos, és egyedi szilveszteri dekorációnk lehet.
Szintén nem kerül pénzbe, mégis csodát tehetünk a karácsonyi égősorokkal, amit felhasználhatunk újra, pár nappal karácsony után, szilveszter éjjelén. Ha igazán pompás színes dekorációra vágyunk, a karácsonyi égősornak keressünk új helyet, például boltíves ajtóra, vagy sima ajtóra körbe feltéve, vagy épp B. Ú. É. K feliratot formálva belőle máris kész a pompás színes, vidám szilveszteri hangulatvilágítás. Ha pedig nem épp nagy házibulit szerveztünk, hanem csak kettesben töltjük a szilvesztert párunkkal, akkor tegyünk különböző színben pompázó mécseseket a helyiségbe, amik romantikusan világítják majd ki az egész szobát.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük