Kezdőlap » Szilveszter » Milyen szilveszteri bulit szervezzünk?

Milyen szilveszteri bulit szervezzünk?

Te akarod idén a barátaidnak a szilveszteri bulit rendezni, de még nem tudod milyen lehet és azt sem tudod, hogy mik közül lehet választani? Akkor nézz meg pár buli lehetőséget. Mit kell csinálnod, hogy jó bulit szervezz? Sok választási lehetőségre van szükség.

A fiatalok körében a táncos házibuli a legelterjedtebb, így szokás ilyet rendezni szilveszter este is. A buli lehet olyan, hogy mindent a házigazda szervez meg és vásárol meg, illetve fizet, vagy ugyanez a felállás csak a vendégek között eloszlik a költség és mindenki kifizeti a rá eső részt vagy hozz magaddal valamit bulit is szervezhetünk, ami azt jelenti, hogy mindenki hoz magával néhány dolgot, ennivalót, innivalót, rágcsálnivalót vagy valami hasonlót.

Hol rendezzük meg?

Tarthatjuk a lakásban a bulit, ha nem zavarjuk a többi családtagot az ünneplésben, illetve a szomszédokat sem zargatjuk ezzel, de tarthatjuk a garázsban is, mint az újra divatba jövő garázsbulikat, vagy bérelhetünk egy helyet, ahol jól érezhetjük magunkat.

Döntenünk kell, hogy milyen bulit szeretnénk nagyot vagy csak a közeli barátokkal szeretnénk ünnepelni. Így ezzel a buli nagyságát már meg is határoztuk. A hívatlan vendégeket ne engedjük be, hiszen mi döntjük el ki is vegyen részt a bulinkon.

Lehet táncos bulink, vagy tervezhetünk szórakoztató programokat vagy nézhetünk filmeket, amit épp a társaság megkíván és amivel emelhetjük a buli hangulatát. Az a lényeg, hogy mi és a vendégek is jól érezzék magukat. A legjobb, ha mindennek készülünk, így van választási lehetőség és így a buli nem tud befulladni.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük