Kezdőlap » Elektronika » Milyen szerkezet az Omnitronik DJS-1100. ?

Milyen szerkezet az Omnitronik DJS-1100. ?

Az Omnitronik márka, méltán lett népszerű az úgynevezett “bedroom” DJ-k körében. Technikai paramétereket illetően, egy nagyon szépen megkreált, kimondottan DJ megközelítéssel kivitelezett munka ez. Különösen ajánlanám ezt a CD-játszót főleg azokat, akik egy kicsit tovább gondolkodnak pusztán a partikon történő lemezek pörgetésénél.

Néhány indok, hogy miért: – digitális optikai kimenet, amellyel 0-ra redukálhatjuk egy cd-ről történő mintavételezés zajszintjét, -6 különböző funkció mellyel színesebbé tehetjük a programunkat. Külön lehetőség a funkciókon belül, hogy mekkora hangerővel működjön. -128 lemez mennyiségig a sampler tartalma elérhető, abszolút stabil működés, mivel a készülék 10 másodperces memóriával rendelkezik, így a lemez nem tud “ugrani”. Kinézetét tekintve ez a lejátszó olyan nagy különbségeket mutat a többi típushoz képest, mintha egy forma 1-es autóból átülnénk egy űrhajóba

. A felhasználói felület (a gombok, a tekerők, a potméterek) kényelmesen, és legfőképpen ésszerűen vannak elhelyezve, és akkor sincs nagy baj ha esetleg külső fény kevés, hiszen minden funkció el van látva egy kis LED-del. Beépített digitális felvevő (Sampler) 3×7 másodpercnyi memóriával, állítható visszajátszási tempóval, állítható visszajátszási hangerővel Minden beállított digitális visszajátszás 128 lemezhez elmenthető paraméterekkel. Folyamatos ismétlés és újra ismétlés funkció. Lökődés, és rezgések elleni 10 másodperces beépített valós idejű memóriából játszik a készülék. Track léptető gombok, és plusz 10 gomb. Elől töltős lemezfiók. Fejhallgató kimenet állítható hangerővel.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Mindig Tv használatához szükséges eszközök

Sokat látni, hallani manapság a Mindig TV szolgáltatásról, azonban azt sokan nem tudják, hogy milyen …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük