Kezdőlap » Zene » Milyen szerepet játszanak a szeletelőgépek a zene világában

Milyen szerepet játszanak a szeletelőgépek a zene világában

Már a legifjabb bulizók is egészen bizonyosan találkoztak legalább egy, de gyaníthatóan több példányával – de nagy az esély rá, hogy maguk is azok, hiszen a legnotóriusabb szeletelőgépek (másik nevükön a forgómorgók) tradicionális fiatalok. Bár nem készült reprezentatív felmérés erre vonatkozólag, valószínűleg nem áll távol a valóságtól, ha megkockáztatjuk, szinte valamennyi partiarc átment bulizós karrierje során egy szeletelőgép fázison.

Életünk egy bizonyos pontján valószínűleg kivétel nélkül éreztük úgy, nincs nagyobb fílling a világon annál, hogy monoton és gyors ütemekre délelőttig ropjuk vicsorítva, rákattanva egy viszonylag egyszerű és könnyen megjegyezhető mozdulatsorra, akár egy bábu egy végtelenített filmszalagon. Szerencsés esetben persze előbb-utóbb rájön az ember, hogy ez korántsem akkor flash, és szép lassan leszokik a non-stop robotbugiról, meg az embertelen mennyiségű stimulánsról, amit egy átlag szeletelőgép a szervezetébe juttat egy átlag bulin. Valamint magára adó szeletelőgép egy pillanatra sem áll le. A warmuptól a levezetésig egy pihenés nélkül darálja végig a partit, sőt, gyakori vendég az afterokon is.
Ha tempót vált, azt csakis felfelé teszi, amikor kedvenc zenéinél rövid időre turbó fokozatba kapcsol, a buli végeztével pedig kizárólag fékezőernyő (esetleg markáns mennyiségű fű) segítségével képes lelassítani. Vegetatív funkcióit a szeletelés idejére viszont képes lelassítani, ezzel biztosítva, hogy még egy mosdóhasználat erejéig se kelljen abbahagyni a veretést.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készül a bakelit lemez?

A bakelit pontosabban a vinyl -lemezek rajongóinak száma egyre növekszik a zenerajongók, gyűjtők és Dj-k …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük