Kezdőlap » Szilveszter » Milyen szempontok alapján válasszunk szilveszteri ruhát?

Milyen szempontok alapján válasszunk szilveszteri ruhát?

Eljön az idő, amikor már annyira készülünk a szilveszteri bulira, hogy egészen addig aggódjuk magunkat, még végül teljesen tanácstalanok leszünk, mit vegyünk fel. Igazából nem is kell aggódnunk, hiszen ha tudunk egy-két dolgot a buliról ahová megyünk, máris könnyebb leszűkíteni a kört.
Már eleve könnyű dolgunk van akkor, ha tudjuk, hogy hol töltjük majd helyileg a szilveszter éjjelt. Persze akkor valóban nehéz a helyzet, ha ugyanazon este több stílusú helyre is megyünk, több buliba, de ebben az esetben is van egy állandó darab, mellyel nem nyúlhatunk mellé. Ha egy kis fekete estélyit veszünk fel, mely térd fölé ér, és nem túl kivágott vállrésznél. Ha például biztos hogy autóval utazunk, akkor vehetünk fel még néhány kirívóbb kiegészítőt is, ékszereket és cipőt is egyaránt, valamint ebben az esetben se feledkezzünk meg a réteges öltözködésről sem, hiszen ha időközben ki kell ugrani valamiért a szabad ég alá –például dohányozni-, akkor nem fogunk megfagyni legalább a divat kedvéért.
Persze teljesen másképp érdemes öltözni a családi összejövetelekre, egy bárba, vagy egy koncertre, és ha valamilyen hivatalos helyre vagyunk meghívva, akkor pedig mindenképp érdeklődjünk előre az elvárt viseletet illetően. Érdemes összeegyeztetni a megjelenést akkor is, ha barátokkal, baráttal megyünk, hiszen ha ez megvolt, legalább elkerülhetjük hogy egymás mellett teljesen eltérően és furán nézzünk ki. A lényeg persze, hogy a társaságban, ahová megyünk, megfelelően illő legyen a ruha, és jól érezzük benne mi magunkat is.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük