Kezdőlap » Karácsony » Milyen személyre szabott ajándékokkal lephetjük meg szeretteinket?

Milyen személyre szabott ajándékokkal lephetjük meg szeretteinket?

Ahogy közeleg a karácsony, egyre többen törik a fejüket, milyen ajándékkal kedveskedjenek szeretteiknek. A legtöbben valami személyes, egyedi ajándékot szeretnének adni a családtagoknak. Manapság már nagyon nagy a választék ilyen téren is.
A fényképes ajándéktárgyak talán a legismertebb, és legnépszerűbb ilyen jellegű termékek. Az elkészítésük nem igényel szakértelmet, hisz a legtöbb ezzel foglalkozó weboldal rendelkezik valamilyen szoftverrel, aminek segítségével pillanatok alatt megtervezhetjük az ajándékot. Míg egy pár éve a fényképes ajándék fogalma kimerült a naptár, kulcstartó, póló formájában, ma már jóval nagyobb a kínálat. Készíthetünk bögrét, egérpadot, kirakót, laptop matricát, sőt akár telefon tokot is. A lehetőségek száma szinte végtelen. Csak meg kell találni, hol készítik el, ami minket érdekel.
Kicsit drágább, de nagyon szép ajándék, a fotókristály, ami egy üveghasáb, amibe egy általunk választott képet gravíroznak. Akár 3D-s verziót is kérhetünk.
Szintén nagyon személyes ajándék egy fényképekből összeállított zenés diavetítés, házastársnak, szülőnek, nagyszülőknek is remek meglepetés, és egy szépen elkészített vetítés, egy szép zenével garantáltan könnyet csal a szemekbe. Az interneten találhatunk olyan embert, aki elkészíti ezt a videót.
Gyerekeknek is adhatunk személyre szabott ajándékot. Az interneten rendelhető saját mesekönyv, amiben a főszereplő a gyermek, akinek a könyvet szánjuk. Érdemes utána járni, hisz a gyerekek élvezettel hallgatják, vagy olvassák a meséket, főleg ha közben kiderül, hogy ők a főszereplők.
Készíttethetünk még gravírozott tárgyakat is. Akár képet is gravíroztathatunk egy medálba, vagy valamilyen üveg felületre.
Természetesen ezeken kívül még rengeteg különböző személyes jellegű ajándék van. Érdemes körül nézni a világhálón, mert nagyon jó ötleteket találhatunk.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan készítsünk karácsonyi párnát?

Nehéz kényelmes párnát találni üzletekben. Többnyire jól néznek ki, ezzel nincs is baj, viszont fél …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük