Kezdőlap » Divat és szépség » Milyen sminket válasszunk?

Milyen sminket válasszunk?

Mindig az alkalomhoz illően pingálja ki magát. Egyénit, dögöset, hogy mindenki irigyelje, amikor tekintetével végig simítja jelenlétét. Királynő lesz, bárhol felüdíti a társaság színvonalát. Csak hinni kell önmagában és tudatosan kiválasztani a színeket. Legfontosabb motívum a ruha, amit felvesz, hogy elkápráztassa szíve választottját. Harmóniában a szem és száj kontúrokkal. Ráadásul megjelenését megbolondíthatja egy kis csillogással. Az alapozó felvitele után a színek választásánál mindenképp vegye figyelembe a szeme színét. Legyen az kék, zöld, barna. Az arcbőrének megfelelő árnyalatokkal szinte varázslatot tesz néhány kis ecsettel. A hideg színekhez hideg árnyalatot vigyen fel, ne sajnálja az anyagot.

A világos és sötét közti átmenetet mossa össze laza kontúrokkal. Ragyogóvá teszi a hatást, amit el szeretne érni. Szemöldöke legyen, sötétebb az erős kifestés elbírja a markánsabb vonalakat. Szempilláknál fésülje át a szálakat száradás után. Tegyen egy kis hajlakkot a kezére és azzal rögzítse. Majd szem ceruzával húzza ki a szemét. Arc formája legyen bármilyen a megfelelő smink felvitele káprázatos hatást kelt. Majd legvégén az ajak kiemelése merőben befolyásolja a kész hatást. Ecsettel vigye fel a rúzst, jobban lehet vele dolgozni és szebb formát alakítani.

Majd szájfénnyel emelje ki, hogy merészsége ne vesszen el. Jól mutat egy finom ábra a dekoltázson vagy a vállán, amit a ruhája enged. Saját kezűleg is elkészíthető kis virág minta felrajzolásával. A színeket egyeztesse a smink és ruha színével. Mint egy tetoválás csak az este után le lehet mosni. Ha elkészült mindent összevetve nézzen tükörbe és tomboljon. Mert alakjától függetlenül gyönyörű lett és az összhatás tökéletes.

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Ápolási tippek a feszes dekoltázsért

A dekoltázs bőrét a mellizmot edző gyakorlatokkal, illetve a megfelelő ápolással is feszesebbé tehetjük. Az …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük