Kezdőlap » Szilveszter » Milyen sminkben búcsúztassuk az óévet?

Milyen sminkben búcsúztassuk az óévet?

Nekünk, nőknek mindig minden körülmények között fontos, hogy a lehető legjobban nézzünk ki. Fontos a szép frizura, a jó megjelenés, a legtutibb ruha, ám ami a legfontosabb, főleg, ha egy ünnepi alkalomról van szó: a smink. Mivel az első dolog, amit bárki megnéz rajtunk – a közhiedelmekkel ellentétben -, a szemünk. Beszélgetés közben, flörtöléskor, vagy bármilyen hétköznapi helyzetben is ez az, amire az emberek figyelme elsőként irányul. De hogyan készítsünk tökéletes sminket Szilveszterre?
Első dolog – természetesen a bőrhibák eltüntetése, elfedése után – az alapozás. Ilyenkor bátran nyúlhatunk, az oly ritkán használt csillámporral dúsított alapozókhoz és púderekhez is, hiszen minél feltűnőbbek vagyunk, annál jobb.
Ezután válasszuk ki a színeket. Próbálkozhatunk nyugodtan egymástól drasztikusan eltérő, komplementer színekkel is, hiszen a hangsúly ezúttal a bohémságon, a felszabadultságon van. Nyilvánvaló, ha egy elegáns gálaestre vagyunk hivatalosak, használjunk valamilyen klasszikusabb palettát.
Mindenképpen a szemeinkre fordítsuk a legnagyobb figyelmet a sminkeléskor, hiszen ez a legfeltűnőbb, legékesebb része arcunknak. Ragaszthatunk műszempillákat, festhetünk egész bátran maszk-szerű sminket is. Fő a kreativitást!
Emellett szánk kiemelésére is ügyeljünk. Jó, ha tartós rúzst vagy szájfényt használunk, hiszen a sok koccintás és poháremelgetés hamar véget vethet ajkaink szépségének.
Körmeinken is célszerű a smink és a ruha árnyalatait visszatükröztetni. Itt is szóba jöhet minden, ami amúgy kicsit „sok” lenne. Bátran próbálkozzunk, készítsünk próbasminket, esetleg egy kis buli előtti alapozással egybekötve. A hangulat garantáltan szuper lesz!

Kapcsolódó címkék...

Kapcsolódó címkék...

About Schmidt Dorina

A győri Széchenyi István Egyetemen végeztem. Imádok utazni, írni és borzasztóan sokat olvasni! :)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Hogyan szervezzünk otthon szilveszteri partit?

Röviden: vendéglista, ételek, italok – alkoholos és alkoholmentes, hangulat – zene, fények, lampionok, esetleges házirend, …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük